Steam Saldırıya Uğruyor

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Steam saat 23.00 dan beri saldırı altında giriş yapmayın çıkış yapın satın alım falan hiçbir eylemde bulunmayın.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Koskoca steamın düştüğü duruma bak hesap bilgileri birnirine girmiş kart bilgisini kesmiştim ama para duruyordu en azından korumalıydı çok kötü çok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

asıl mesele saldırının kimin yaptıgı adamlar zaten saldırı yapıyoruz demez güvenlik acıgı derler büyük ihtimal

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hesap bilgilerimde baskasinin mail adresi ve diger bilgileri görünüyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Şu saatten sonra ben dahil çoğu kişi steama önyargılı yaklaşacaktır daha 1 ay olmadı steama geçeli

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
8 senedir steamdeyim, simdiye kadar böyle ciddi bir sorunla karsilasmamistim. Hesap bilgilerini güncellemeyi düsünüyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Sorun düzelirse bilgilerimi güncelleyip Steam üzerinden oynamaya devam edeceğim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Alakasi yok sanirim. Bende ispanyolca, rusca, almanca oldu.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
O zaman güvenlik açığını ortaya çıkarmak için yapılan bir saldırı. Şu yukarıda linki atılan haber...

Ne kadar doğru bilmiyorum ama başka yerde de aynı isimler geçti fakat bana çok saçma geldi amaçları

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
8 frank var bende. O sorun degil de hesap giderse cocugum ölmüs gibi üzülürüm :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Aman gitmesin hesaplar. Gitmesin. Gidemezler.:hammer:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Herhangi bir islem yapmayin arkadaslar. Hesap bilgileri su an %100 eskisi gibi, calinma ihtimali düsük yani. E-mail adresini falan kontrol ettim bir degisiklik yok.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bende comodo internet security kurdum daha dün ondan mı bağlanmıyor acaba diye araştırıyordum demek saldırı varmış :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kredi karti bilgileri ve tel numaralari sansürlüymüs o yönden sorun yok. E-posta adresini ve sifreyi güncellemeyi düsünüyorum, ne olur olmaz hesabi.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Milyarların döndüğü bir sitenin bu kadar dayanıksız olması küfür etmem için güzel bir neden.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hesabımda Steam Mobil Guard etkindi. Şimdi siteye giriş yapmak istiyorum ama mobil uygulamadan kod almam gerekiyor. Mobil uygulamayı açıyorum (çıkış yapılmış nedense) giriş yaptığımda Mobil uygulamadan kod alın sayfası çıkıyor yine :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hesabımda Steam Mobil Guard etkindi. Şimdi siteye giriş yapmak istiyorum ama mobil uygulamadan kod almam gerekiyor. Mobil uygulamayı açıyorum (çıkış yapılmış nedense) giriş yaptığımda Mobil uygulamadan kod alın sayfası çıkıyor yine :D

Hocam ben bu saçmalıktan dolayı neredeyse hesabı kaybediyordum. Şu r ile başlayan kurtarma kodunu iyi saklamak lazım. İnşallah elinizdedir :yes:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hocam ben bu saçmalıktan dolayı neredeyse hesabı kaybediyordum. Şu r ile başlayan kurtarma kodunu iyi saklamak lazım. İnşallah elinizdedir :yes:

Öyle bir kod hatırlamıyorum :D birkaç gün sonra ortalık yatışınca denerim artık :mrgreen:

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Dünkü olay bittiğinden beri hesabım bir garip.
Ne şifre ne de e posta güncellenebiliyor. Mevcut e posta adresimi soruyor. Ona doğrulama mesajı yolladı.
Tıkladım "Hesap doğrulandı." vs dedi. Biraz önce girdim. Aynı işlemi bir daha yapmamı istedi. Bu sefer doğrulana linkine tıklasam da olmuyor. Hata veriyor.
Delireceğim.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
daha iki gün önce cs go almıştım oynayamadan gitmesin bari :(

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
konuyu görünce girmeye çalıştım giremedim siteye inşallah sıkıntı olmaz.. ha birde cidden telefonlara falan sıkıntı olmaz demi? güvenip veriyoruz ama..