Steam oyun yedekleme hakkında sorularım var

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
arkadaşlar steam'den satın aldığım ve bilgisayar'ıma indirdiğim oyunları yedeklemem gerekiyor fakat bilgisayar servise gidecek ve yüksek ihtimal ile yenisini gönderecekler yani c: klasörüne yedekleme yapamam onun yerine google drive'a yedekleme yapsam sorunsuz birşekilde oyunları restore edebilir miyim veya steam üzerine yedekleme yapabilir miyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,iyi forumlar.

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
arkadaşlar steam'den satın aldığım ve bilgisayar'ıma indirdiğim oyunları yedeklemem gerekiyor fakat bilgisayar servise gidecek ve yüksek ihtimal ile yenisini gönderecekler yani c: klasörüne yedekleme yapamam onun yerine google drive'a yedekleme yapsam sorunsuz birşekilde oyunları restore edebilir miyim veya steam üzerine yedekleme yapabilir miyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,iyi forumlar.
Steamden her zaman indirebilirsiniz oyunlarınızı :D Google Drive fazla komik geldi de

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Internette steam yedek rehberleri mevcut. Oyununuzu farklı bir diske kaydetme ve geri yükleme yaparak bulut ile uğraşmayın.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Steamden her zaman indirebilirsiniz oyunlarınızı :D Google Drive fazla komik geldi de

yani şimdi sen diyorsun ki yeni pc al,hesabınla giriş yap,oyunu indir başka birşeyle uğraşmana gerek yok öyle mi?

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Oyunu steam üzerinden taşınabilir bir diske yedekleyebilirsin.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Steam üzerindeki oyunları harici bir diske/DVD'ye (kullanan kaldıysa) yedekleyebilirsiniz. Google Drive'a yedeklemenin ise bir manası yok. Çünkü zaten oyunlar sizin, username password ile 0'dan kurulumları yapabilirsiniz. Burada yedeklemekten amaç oyunu Internet'ten saat hatta günlerce indirmekten kurtulmak.

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
yani şimdi sen diyorsun ki yeni pc al,hesabınla giriş yap,oyunu indir başka birşeyle uğraşmana gerek yok öyle mi?
Aynen öyle steamden indiriyorsunuz tekrardan burdaki arkadaşlar senin sorununu tam anlamamış :)

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Aynen öyle steamden indiriyorsunuz tekrardan burdaki arkadaşlar senin sorununu tam anlamamış :)
ben de biraz anlatamamış olabilirim işin özü ben satın alınan bir oyunu sadece bir kere indirilebilir sanmıştım ve bu yüzden yedekleme düşüncem vardı ama öyle değilmiş :D

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
ben de biraz anlatamamış olabilirim işin özü ben satın alınan bir oyunu sadece bir kere indirilebilir sanmıştım ve bu yüzden yedekleme düşüncem vardı ama öyle değilmiş :D
Ahahahha öyle şey mi olur :D

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Ahahahha öyle şey mi olur :D
yani düşününce o kadar saçma değil aslında mesela ben 12₺ cs:go aldım bütün eş&dost,akraba'nın bilgisayarı'nda hesabımla giriş yapıp oyunu indirdim diyelim e bu oyun'un yapımcısına yazık değil mi?

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
yani düşününce o kadar saçma değil aslında mesela ben 12₺ cs:go aldım bütün eş&dost,akraba'nın bilgisayarı'nda hesabımla giriş yapıp oyunu indirdim diyelim e bu oyun'un yapımcısına yazık değil mi?
Steam'e aynı anda iki bilgisayardan giriş yapamazsın