Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bir şey soracağım arkadaşlar, ben ücretsiz oyunları steam kütüphaneme nasıl ekleyeceğim? Oyunu indirmeden bu mümkün mü? Çünkü ben ekledim çoğu oyunu steamden kütüphaneme, fakat gözükmüyor. Steam mobil sürümünde ise gözüküyor. İleride ücretsiz olmasa dahi oyunu yükleme şansım olabilir mi ? Oyunlar kütüphanede gözükmüyor tekrar diyorum, mobil sürümde gözüküyor.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Bir şey soracağım arkadaşlar, ben ücretsiz oyunları steam kütüphaneme nasıl ekleyeceğim? Oyunu indirmeden bu mümkün mü? Çünkü ben ekledim çoğu oyunu steamden kütüphaneme, fakat gözükmüyor. Steam mobil sürümünde ise gözüküyor. İleride ücretsiz olmasa dahi oyunu yükleme şansım olabilir mi ? Oyunlar kütüphanede gözükmüyor tekrar diyorum, mobil sürümde gözüküyor.
Oyunu oyna dedikten sonra otomatik kütüphaneye eklemesi lazım.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Oyunu oyna dedikten sonra otomatik kütüphaneye eklemesi lazım.
Bu oyun geldi, fakat cry of fear, no more room in Hell tarzı oyunlar gelmiyor. Ama oyuna mağazadan girdiğim zaman kütüphanede diyor. Pek sorun değil sanırım, kütüphanede dediği için öyle değil mi ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu oyun geldi, fakat cry of fear, no more room in Hell tarzı oyunlar gelmiyor. Ama oyuna mağazadan girdiğim zaman kütüphanede diyor. Pek sorun değil sanırım, kütüphanede dediği için öyle değil mi ?

Bu oyunlar zaten F2P, yani sürekli bedava indirip oynayabilirsin. F2P olan oyunlar bilgisayarinda yüklü degilse kütüphanede görünmüyor.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
knight and merchants 95LZP-90PXP-2TWPV
Frozen Synapse Prime için mail adresini ilk atana paslıycam.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
vn9Gv4.jpg

güncel sepetim arkadaşlar bugün alıcam inşallah. ama yerine önerebileceğiniz varsa onu alayım

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
suan arma 3 ve rocket ligi aldım. arma 3 8.5 gb inmiş dün geceden beri AKK !!!! sağolsun.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
çok saol hocam :D bu arada her ay yeni sw açıcaklarmıs steam'da sende başla derim hem kastığın parayı satıp steamde oyun alırsın :)

Hocam aslında oynamak istiyorum orta seviye mage olsun yeter anılarım için oynamak isterim ama şimdi para falan yatırmak istemiyorum sonucta eskisi gibi değil o kadar vakitte harcanmaz bu satten sonra boş yere

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şeytan diyor bas parayı al şu oyunları. Sonra bakıyorsun şeytana uyacak para bile yok :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
20 TL'ye ne alabilirim tavsiyeleriniz nedir?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Fark etmez, her türlü olur FPS olması tercihim.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
20 TL vardı oda düştü 9 TL ye bir arkadaşıma Steam üzerinden hediye oyun aldım. Açıkçası oyun almaktan şimdilik vazgeçtim.. :D

Bende kendime bu oyunu aldım nasıldır?

Steam Community :: Thunder Wolves

Son düzenleme:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Aldım bir tane güncelledim mesajı.. :D