Steam & Origin Oyun Kampanyaları

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=410163]Bepob[/MENTION]

Goty listesinde gelecek olan eklentiler yazıyor. Bedava olsa otomatik gelirdi ama ücretli..

Örnek: Yakuza eklentisi.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Rocket League oyunu sarmadı beni. İade ettim :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Payday 2 yi almayacam adamı keriz yerine koyanlara sinir oluyorum h1z1 ve rocket league alacağım sizce daha çok indirime girer mi kış indiirminde

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Hiç sanmıyorum. Rocket League daha fazla düşmez, h1z1'de öyle. Oyun erken erişimden çıkınca muhtemelen fiyatı yükselecek.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@Bepob

Hiç sanmıyorum. Rocket League daha fazla düşmez, h1z1'de öyle. Oyun erken erişimden çıkınca muhtemelen fiyatı yükselecek.

Erken erişim nedir hocam kesin bir tarihi varmı bunun eğer kesinlikle daha düşmez diyorsanız ona göre alacağım oyunu

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Rocket League oyunu sarmadı beni. İade ettim :)
Biraz oynasaydik sarardi aslında :) dun aksam bende biraz tereddüt te kalmistim ama şuan oynamak için ders tekrarını nasıl cabuk bitiririm diye düşünüyorum :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Tam sürüme ne zaman güncelleneceği belli değil. "Erken erişimli oyunlar steam" diye arattır, sana daha detaylı bilgi verecektir.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=410163]Bepob[/MENTION] Hocam H1Z1 o kadar kaliteli bi oyun değil söyliyeyim. Erken erişimde olması sebebiyle optimizasyon 0. Pek keyif verici olduğunuda söyleyemeyeceğim açıkcası. Vereceğiniz paraya değmez. Tabi karar sizin :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Biz bayağı eğleniyoruz nedense. Kol olmadan rahat oynanmıyor ama ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eyvallah sağol bu steam güzelmiş valla bir de sistem daha iyi olsa tadından yenmez

Steam gerçekten büyük bir nimet. Oyun platformları arasında en kalitelisi.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@Bepob Hocam H1Z1 o kadar kaliteli bi oyun değil söyliyeyim. Erken erişimde olması sebebiyle optimizasyon 0. Pek keyif verici olduğunuda söyleyemeyeceğim açıkcası. Vereceğiniz paraya değmez. Tabi karar sizin :)

Hocam laptopda 710m ekran kartı var bende eğlenceli oyunları alayım dedim steam işine yeni girdim bu hafta gta 4 ve öncesi valve complate pack aldım şuana kadar payday2 alacaktım oda kazık çıktı rocket league ve h1z1 alacağım .. h1z1 ise arkadaşta var diye almak istiyorum açıkcası daha önce hiç oynamadım zaten birlikte eğlenceli olur diye düşündüm

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Biz bayağı eğleniyoruz nedense. Kol olmadan rahat oynanmıyor ama ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Steam gerçekten büyük bir nimet. Oyun platformları arasında en kalitelisi.

Kol bendede varda, hiç bir şekilde haketmiyor parasını. Daha güzel survival oyunlar var H1Z1'den. Oyunda zaten bi Battleroyal var o kadar, survivala önem verilmiyor. Survivalla alakasız bir oyun H1Z1. Battleroyal oynamak istiyorsanız ona bişey diyemeyeceğim.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Hocam laptopda 710m ekran kartı var bende eğlenceli oyunları alayım dedim steam işine yeni girdim bu hafta gta 4 ve öncesi valve complate pack aldım şuana kadar payday2 alacaktım oda kazık çıktı rocket league ve h1z1 alacağım .. h1z1 ise arkadaşta var diye almak istiyorum açıkcası daha önce hiç oynamadım zaten birlikte eğlenceli olur diye düşündüm

Hocam arkadaşınızlaysanız sıkıntı olmaz o zaman ama genede 7 Days to Die veya Rust'ı tavsiye ederim :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=277299]Kenpachi[/MENTION]

Rocket League'den bahsediyorum ben :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam arkadaşınızlaysanız sıkıntı olmaz o zaman ama genede 7 Days to Die veya Rust'ı tavsiye ederim :)

Hocam arkadaşım diye zaten almayı düşündüm normalde almazdım zevkli olur diye bu dediklerinizi bilmiyordum şimdi baktımda rust daha çok minecraft tarzı birşey heralde pek sevmiyorum öyle oyunları 7 dars da pek hoşuma gitmedi malesef :D

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam ben cs 1.6 oyuncuyumda bu hafta yeni aldım cs go yu biraz farklı geldi.Bende laptop var 60 hz sabit olduğu için 60 fpsden sonra verim alamıyormuyum ayarları nasıl yapmam lazım çok farklı geldide :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hocam ben cs 1.6 oyuncuyumda bu hafta yeni aldım cs go yu biraz farklı geldi.Bende laptop var 60 hz sabit olduğu için 60 fpsden sonra verim alamıyormuyum ayarları nasıl yapmam lazım çok farklı geldide :D
Grafik ayarlarından dikey eşitlemeyi devre dışı birakin. Olmazsa maçtayken konsola "fps_max 0" komutunu girin. Maksimum fps'yi görürsünüz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Neden alamayasınız? Bu birçok yerde geçen uydurma bir şey olarak görüyorum. 60 FPS den sonra ayırt edemiyormuş göz 60 hz ekranda. Ben gayet de ediyorum şahsen. Vsync açıkken oyunu slow motion oynuyormuşum gibi oluyor, mouse geç tepki veriyor. Ama vsync kapalı 1080p yüksek ayarlarda 120-180 fps görüyorum ve bariz bir fark var. CS GO oyununda bayağı fark ediyor fps farkı.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@rawkid @memogoren

Hocam şimdi bende 710m ekran kartı var ayarları medium yapınca gene bi 90 alıyorda çoğu yerde 4:3 yapın diyor öylede en çok 1024x oluyor dikey eşitleme hariç diğerleri nasıl olmalı ve bu geliştirici mod var oraya ne girmeliyim

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
4:3, 16:9, 16:10 bu ayarları değiştirmek fps ye bir artış, düşüş saglamaz. Sadece oynayış tarzıdır. Spray kontrolüne etkisi var. Ekran Kartı giriş seviyesi olduğu için tej yapmanız gereken ayak iyi l, gölge gibi ayarları kapatıp texture, evrensel doku ayarlarını düşürmek.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
4:3 yapmak avantaj sağlar bu sayede kaplamalar genişler adamları daha rahat görürsünüz.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
4:3 yapmak avantaj sağlar bu sayede kaplamalar genişler adamları daha rahat görürsünüz.

Hocam her ayarıda düşük tutuyorumda bu gelişmiş ayarlar var oraya birşeyler yazılıyor bir de ben cs 1.6 da def cfg vardı bundada yokmu öyle birşey