Steam & Origin Oyun Kampanyaları

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tomb raıder ıyımı karar veremedim?
Single ını oynadım bana göre eğlenceliydi. Multi si konusunda ise videolarını baya izledim ama kararsız kaldım ben alma konusunda açıkçası.Oynanış videolarına bir bak beğenirsen Tomb Raider gibi bir oyun için çok uygun bir fiyat bence.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Single ını oynadım bana göre eğlenceliydi. Multi si konusunda ise videolarını baya izledim ama kararsız kaldım ben alma konusunda açıkçası.Oynanış videolarına bir bak beğenirsen Tomb Raider gibi bir oyun için çok uygun bir fiyat bence.
tamam eyv

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar bunun için konu açmak istemedim canım böyle sniperlı bir oyun oynamak çekti sniperelite in serisinden en güzeli hangisi?veya başka sniperlı oyun var mı? teşekkürler :)

Krito

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sniper Elite V2 veya V3 . Ben V2 oynadım gayet zevkli. Bir arkadaş bulup Co-Op oynarsan tadindan yenmez.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Tek bir co-op yok, Farklı versiyonları var. Yerel co-op ve online co-op olarak ayrılıyor. Bazı oyunlar tek ekran üzerinden bazıları ise splitscreen şeklinde oluyor.

Yerel co-op özelliği olan bir oyunda aynı ekranda iki kişi oynayabiliyor.

Online co-op ise herhangi bir arkadaşın ile farklı bilgisayarlarda internet bağlantısı gerekecek şekil de oynayabiliyosun.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
arkadaşlar bu nuuvem denen yerden alınca oyunları steam'den mı yüklüyoruz?
Steam keyi veriyor, steamden etkinlestirip oynuyorsun.
Nuuvemden alirken dikkat etmeniz gereken tek sey region lock olup olmadigi ki o da sayfada yazar zaten varsa.