banada yüklenmişti 3 gün oynayabiliyorsun sonra satın almanı istiyor.Mount&Blade steamde geçen hafta oyun listeme ücretsiz eklenmişti, indirmedim açıkcası.
tomb raıder ıyımı karar veremedim?
Single ını oynadım bana göre eğlenceliydi. Multi si konusunda ise videolarını baya izledim ama kararsız kaldım ben alma konusunda açıkçası.Oynanış videolarına bir bak beğenirsen Tomb Raider gibi bir oyun için çok uygun bir fiyat bence.tomb raıder ıyımı karar veremedim?
tamam eyvSingle ını oynadım bana göre eğlenceliydi. Multi si konusunda ise videolarını baya izledim ama kararsız kaldım ben alma konusunda açıkçası.Oynanış videolarına bir bak beğenirsen Tomb Raider gibi bir oyun için çok uygun bir fiyat bence.
Fifa yapar mıyız akşam
Pc başına geçersem tabi yaparız ayıpsınFifa yapar mıyız akşam
teşekkürlerSniper Elite V2 veya V3 . Ben V2 oynadım gayet zevkli. Bir arkadaş bulup Co-Op oynarsan tadindan yenmez.
co-op bişeyin kısaltması mı acaba :/Sniper Elite V2 veya V3 . Ben V2 oynadım gayet zevkli. Bir arkadaş bulup Co-Op oynarsan tadindan yenmez.
co-op bişeyin kısaltması mı acaba :/
Steam aktivasyonlu oyun oldugu icin windowsta da oynanir.Burdaki oyunlar mac için. Verecekleri key windows'ta çalışır mı acaba?
Steam keyi veriyor, steamden etkinlestirip oynuyorsun.arkadaşlar bu nuuvem denen yerden alınca oyunları steam'den mı yüklüyoruz?
GTA Complete Package 14,99 brezilya reali. 14,30 liraya geliyor cok iyi fiyat almak isteyen kacirmasin.
http://www.nuuvem.com.br/produto/1801-grand-theft-auto-complete-package
60 dolara bir öpücük vermeden pakete koymuyorlarmışO paketin içinde gta 5 te olaydı iyiydi
60 dolara bir öpücük vermeden pakete koymuyorlarmış
Sen Steam'i tanımadın herhal 59.99 yapar.59 dolar olur belki