Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Aynen :D Oynamadığım birsürü oyun var ve hala dışarda gözüm, farcry 3 ve crysis 3 almam lazım :D

Ben de oyun arıyorum, aslında bende olan birçok oyunu da oynamadım ama seçemiyorum bir türlü. Crysis 3 ve Bioshock Infinite almayı düşünüyorum ama eşek gibi pahalı be, ön sipariş biri 110 TL diğeri 150. Ciddi bir yatırım. :P DMC güzeldi, eğlencelik. Farcry 3 süperdi zaten. AC3 beklentilerimin altında kaldı ama özellikle deniz savaşları, ormanda ağaçlar arasında gezinme falan iyiydi. Bu arada Bioshock oynamadığım yıllara yandım ne oyunmuş yahu ilk oyunu ve ikincisini tüm archievement leriyle falan üçer kez bitirdim herhalde.. :D Senin ne oyunlar var elinde söyle hatırlayalım en azından. Oynadıkların da olabilir hocam. :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
@Blackout benim bunlar hocam

http://forum.shiftdelete.net/oyun/208944-pc-nizde-yuklu-olan-oyunlar-5.html#post2661282

amazondan falan indirime girerse alabiliriz anca onları :D ac ilk oyununu oynadım ne yapmaya çalıştığımızı anlamadım ısınamadım o oyuna :D

Oh ohh maşallah allah bereket versin hocam. :D Şöyle bi baktım, bunlar arasında ilgimi çekmeyen 1-2'si dışındaki hepsini oynamışım. Çoğu klasik oyun zaten. AC serisi de güzeldir bu arada, özellikle 2. oyun. Brotherhood'u da beğenmiştim ben, Revelations'la beraber düşüşe geçti seri bence, sonra da önünü alamadık. Yine de oyuncuyum diyen kesin oynamalıdır.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Oh ohh maşallah allah bereket versin hocam. :D Şöyle bi baktım, bunlar arasında ilgimi çekmeyen 1-2'si dışındaki hepsini oynamışım. Çoğu klasik oyun zaten. AC serisi de güzeldir bu arada, özellikle 2. oyun. Brotherhood'u da beğenmiştim ben, Revelations'la beraber düşüşe geçti seri bence, sonra da önünü alamadık. Yine de oyuncuyum diyen kesin oynamalıdır.

THQ oyunları dandik zaten Metro için almıştım o paketi :D

Oradan oynamadığım güzel oyun GTA IV EFLC, Hitman Absolution, Max Payne 3 kaldı :) AC1'i atlayıp AC2'den başlayayım diyorum çok kaybım olmaz heralde.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
THQ oyunları dandik zaten Metro için almıştım o paketi :D

Oradan oynamadığım güzel oyun GTA IV EFLC, Hitman Absolution, Max Payne 3 kaldı :) AC1'i atlayıp AC2'den başlayayım diyorum çok kaybım olmaz heralde.

GTA IV çok zamanını alır benden söylemesi. :) Gerçi EFLC demişsin, ben oynamadım onu ama GTA IV'nin devamı ya da geliştirilmiş hali gibi bşr şey sanırım. Hitman güzeldi ama ben de bitirmedim, müsait bir zamanda artık. MP3'de güzel ama tekrar oynanabilirliği yok, orta şekerli. AC 1'i atlayabilirsin bence de, epey eskidi çünkü, şu an oynansa keyif verir mi bilmiyorum. Ama yine de konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istersen şu site ciddi bir Türkçe kaynak konumunda.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
GTA IV bitti de EFLC'si kaldı işte o da o kadar uzundur inşallah. :) Yok abi keyif vermez ben kendimden biliyorum AC1'i oynayamadım sıkıldım :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben oynanışı anlamadım o zaman, gidiyon sürekli kulelerden aşağı leap of faith yapıyon, amacı anlamadım o yüzden. Belki de ingilizcem yetmedi türkçe yamayla falan oynamak lazım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben oynanışı anlamadım o zaman, gidiyon sürekli kulelerden aşağı leap of faith yapıyon, amacı anlamadım o yüzden. Belki de ingilizcem yetmedi türkçe yamayla falan oynamak lazım.

Haklisin hocam. Ilk oyunu kurdugumda bende oynanisini anlamadigim icin silmistim.

Bir ara aklima tekrar esmisti oyun, yükledim ve iki kere bitirdim oyunu :D

Görevler falan hep ayni aslinda ( o yönden biraz SIKICI ). Ama assassins creed sevenler mutlaka oynamali diye düsünüyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tüm oyuncular seviyor bende mi sorun acaba :) Yaz tatillinde falan bi daha bakarım inşallah. :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

O kulelere tırmanmanın amacı çevre hakkında bilgi sahibi olman, haritanda eşya ve bölgelerin açılması. Aynı zamanda bir kayıt noktası işlevi de görüyor buralar. Bir diğer Ubisoft oyunu Far Cry 3'te de aynı sistem mevcut mesela, onda da yeni itemleri görmek, haritanda o bölge hakkındaki detaylara erişmek, silahları ücretsiz almak için elektrik kulelerine tırmanıp aktif ediyorsun.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Tüm oyuncular seviyor bende mi sorun acaba :) Yaz tatillinde falan bi daha bakarım inşallah. :D
ben de ilk oyunu biraz oynayıp silmiştim. çok fazla klavye kombinasyonu vardı. her durumda yapman gereken farklı hareketler oluyor çünkü... fps oyunlarındaki gibi fare + WASD klavye tuşlarıyla oyun oynamaya alışkın biri için oyuna alışmak zaman alıyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yok yahu ne klavye kombinasyonu [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], altı üstü farede sağ tuş, space ya da 'e' tuşuna basılı tutarsın. :) Son derece sade ve basit bir oynanış var aslında. Tuş kombinasyonunun babası DMC'de var mesela, o oyun kesinlikle bir joystick ile oynanmalı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Yok yahu ne klavye kombinasyonu [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], altı üstü farede sağ tuş, space ya da 'e' tuşuna basılı tutarsın. :) Son derece sade ve basit bir oynanış var aslında. Tuş kombinasyonunun babası DMC'de var mesela, o oyun kesinlikle bir joystick ile oynanmalı.
ben tutorial kısmında zorlandığımı hatırlıyorum. :) baya bir tuş ayarı yapmıştım. askerlere rastladın mı başını öne eğip geçmek için ayrı tuş, adamları konuşturmak için ayrı tuş, vs... :)

steam'in linux sürümünün çıkması şerefine indirim var. oyunların hem linux hem windows sürümü indirimde. :)

http://store.steampowered.com/sale/linux_release/?snr=1_4_4__118

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
416vKPypQfL._AA300_.jpg

Hitman: Absolution - $16.49 (Steam)
http://www.amazon.com/dp/B007VFHIHA/

Hitman: Absolution Professional Edition - $19.99 (Steam)
http://www.amazon.com/dp/B009G7XXI4/

The Professional Edition includes:
  • 72-page Artbook (*Digital copy)
  • Making of video (*Digital copy)
  • Agency Gun Pack DLC including:
    -Upgraded silencer
    -Laser sights
    -Agency Jagd P22G: A modern top-tier pistol
    -Agency HX UMP: Powerful high-caliber SMG
    -Agency SPS 12: Brutal semi-automatic shotgun

NOT: Amazon'dan oyun alabilmeniz için Amerikan adresi girmeniz gereklidir.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Steam Linux'te bu mesajı yazdığım anda 23 saatliğine Counter-Strike: Source %75 indirimli... 20 $'lık oyunu 5$'a almak isteyenlere haber salayım dedim.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Modern Warfare Bundle [Download] - $39.99 (Steam)
http://www.amazon.com/gp/product/B00BFZERV2/ref=dsvrt_review_asin_detail

Game Downloads in This Bundle:
1. Call of Duty 4: Modern Warfare [Download]
2. Call of Duty: Modern Warfare 2 [Download]
3. Call of Duty: Modern Warfare 3 [Download]

CAGROCKS indirim kodyla 29.99 dolara geliyor. bence baya hesaplı. :)

Battlefield_3_Game_Cover.jpg

Battlefield 3 [Download] - $11.99 (Origin)
http://www.amazon.com/gp/product/B005WWZUQ0/ref=dsvrt_review_asin_detail

CAGROCKS indirim kodyla 8.99 dolara geliyor. :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bioshock Infinite aldım Steam'den ama çok araştırmadan bir an gaza gelerek aldım 59.99$'a. Playstore'de 100, Aral'da 150 TL ön sipariş fiyatı var. Pre-order ödülleri için steam'den aldım ama kazık mı yedim bilemedim şimdi. :) Bu arada oyunu alacak varsa Steam'den alsın da bari bizim hediyeler garantilensin. :P

Hediyeler şu şekilde;

Reward 1 Free copy of Bioshock.

Reward 2 Everything Above, Plus:Exclusive Bioshock Infinite TF2 items

Reward 3 Everything Above, Plus:Free copy of X-Com: Enemy Unknown.

Şu an ilk ödül geldi ikinci 50%'de.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bioshock Infinite aldım Steam'den ama çok araştırmadan bir an gaza gelerek aldım 59.99$'a. Playstore'de 100, Aral'da 150 TL ön sipariş fiyatı var. Pre-order ödülleri için steam'den aldım ama kazık mı yedim bilemedim şimdi. :) Bu arada oyunu alacak varsa Steam'den alsın da bari bizim hediyeler garantilensin. :P

Hediyeler şu şekilde;

Reward 1 Free copy of Bioshock.

Reward 2 Everything Above, Plus:Exclusive Bioshock Infinite TF2 items

Reward 3 Everything Above, Plus:Free copy of X-Com: Enemy Unknown.

Şu an ilk ödül geldi ikinci 50%'de.

off çok pahalı :D hayırlı olsun bu oyunda da drill kullanabiliriz inşallah en sevdiğim silah :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
off çok pahalı :D hayırlı olsun bu oyunda da drill kullanabiliriz inşallah en sevdiğim silah :)

Teşekkürler hocam, sorma ya ben de hala sindirmeye çalışıyorum.. :D Aynı şekilde benim de favorimdi tek el electro bolt tek el drill ama maalesef yeni oyunda kullanma gibi bir şansımız yok çünkü Big Daddy değiliz ve oyun tamamen başka bir konu üzerine. Deniz altındaydık ilk iki oyunda şimdi de havada olcaz bakalım nasıl olacak ben de çok merak ediyorum. :)
Alttaki archievements'lerin hepsini ilk gün tamamlamaya uğraşmazsam iyi. :D
http://www.xbox360achievements.org/game/bioshock-infinite/achievements/