YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
paran mı var, derdin var.Birsürü oyunum var nasıl bitircem
paran mı var, derdin var.Birsürü oyunum var nasıl bitircem
paran mı var, derdin var.
Aynen Oynamadığım birsürü oyun var ve hala dışarda gözüm, farcry 3 ve crysis 3 almam lazım
@Blackout benim bunlar hocam
http://forum.shiftdelete.net/oyun/208944-pc-nizde-yuklu-olan-oyunlar-5.html#post2661282
amazondan falan indirime girerse alabiliriz anca onları ac ilk oyununu oynadım ne yapmaya çalıştığımızı anlamadım ısınamadım o oyuna
Oh ohh maşallah allah bereket versin hocam. Şöyle bi baktım, bunlar arasında ilgimi çekmeyen 1-2'si dışındaki hepsini oynamışım. Çoğu klasik oyun zaten. AC serisi de güzeldir bu arada, özellikle 2. oyun. Brotherhood'u da beğenmiştim ben, Revelations'la beraber düşüşe geçti seri bence, sonra da önünü alamadık. Yine de oyuncuyum diyen kesin oynamalıdır.
THQ oyunları dandik zaten Metro için almıştım o paketi
Oradan oynamadığım güzel oyun GTA IV EFLC, Hitman Absolution, Max Payne 3 kaldı AC1'i atlayıp AC2'den başlayayım diyorum çok kaybım olmaz heralde.
AC1'i atlayıp AC2'den başlayayım diyorum çok kaybım olmaz heralde.
Ben oynanışı anlamadım o zaman, gidiyon sürekli kulelerden aşağı leap of faith yapıyon, amacı anlamadım o yüzden. Belki de ingilizcem yetmedi türkçe yamayla falan oynamak lazım.
Ben oynanışı anlamadım o zaman, gidiyon sürekli kulelerden aşağı leap of faith yapıyon, amacı anlamadım o yüzden. Belki de ingilizcem yetmedi türkçe yamayla falan oynamak lazım.
ben de ilk oyunu biraz oynayıp silmiştim. çok fazla klavye kombinasyonu vardı. her durumda yapman gereken farklı hareketler oluyor çünkü... fps oyunlarındaki gibi fare + WASD klavye tuşlarıyla oyun oynamaya alışkın biri için oyuna alışmak zaman alıyor.Tüm oyuncular seviyor bende mi sorun acaba Yaz tatillinde falan bi daha bakarım inşallah.
ben tutorial kısmında zorlandığımı hatırlıyorum. baya bir tuş ayarı yapmıştım. askerlere rastladın mı başını öne eğip geçmek için ayrı tuş, adamları konuşturmak için ayrı tuş, vs...Yok yahu ne klavye kombinasyonu [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], altı üstü farede sağ tuş, space ya da 'e' tuşuna basılı tutarsın. Son derece sade ve basit bir oynanış var aslında. Tuş kombinasyonunun babası DMC'de var mesela, o oyun kesinlikle bir joystick ile oynanmalı.
The Professional Edition includes:
- 72-page Artbook (*Digital copy)
- Making of video (*Digital copy)
- Agency Gun Pack DLC including:
-Upgraded silencer
-Laser sights
-Agency Jagd P22G: A modern top-tier pistol
-Agency HX UMP: Powerful high-caliber SMG
-Agency SPS 12: Brutal semi-automatic shotgun
Hitman: Absolution - $16.49 (Steam)
http://www.amazon.com/dp/B007VFHIHA/
Hitman: Absolution Professional Edition - $19.99 (Steam)
http://www.amazon.com/dp/B009G7XXI4/
NOT: Amazon'dan oyun alabilmeniz için Amerikan adresi girmeniz gereklidir.
Game Downloads in This Bundle:
1. Call of Duty 4: Modern Warfare [Download]
2. Call of Duty: Modern Warfare 2 [Download]
3. Call of Duty: Modern Warfare 3 [Download]
Bioshock Infinite aldım Steam'den ama çok araştırmadan bir an gaza gelerek aldım 59.99$'a. Playstore'de 100, Aral'da 150 TL ön sipariş fiyatı var. Pre-order ödülleri için steam'den aldım ama kazık mı yedim bilemedim şimdi. Bu arada oyunu alacak varsa Steam'den alsın da bari bizim hediyeler garantilensin.
Hediyeler şu şekilde;
Reward 1 Free copy of Bioshock.
Reward 2 Everything Above, Plus:Exclusive Bioshock Infinite TF2 items
Reward 3 Everything Above, Plus:Free copy of X-Com: Enemy Unknown.
Şu an ilk ödül geldi ikinci 50%'de.
off çok pahalı hayırlı olsun bu oyunda da drill kullanabiliriz inşallah en sevdiğim silah