Steam & Origin Oyun Kampanyaları

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html

Bu sitede Fifa13 39, 61 tl görünüyor. (simge euro gibi ama sepeti kontrol edince new turkish lira diyor.)

Donanimhaber'de konusu var ve site güvenli diye yorumlar yapılmış. http://forum.donanimhaber.com/m_67457568/mpage_1/f_/key_G2play//tm.htm

Satın alma konusu hakkında bilgi verebilir misin acaba. Teşekkür ettim şimdiden.

Diğer fiyatlar

http://www.g2play.net/store/home.php

Paypal ve kredi kartıyla alınabiliyor.. almayı düşünürsen ben kredi kartımla alırım sen iş bank hesabıma havaleyle gönderirsin aynı miktarı. işbank online kullanıyorsan havale ücretide ödemezsin hem :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Paypal ve kredi kartıyla alınabiliyor.. almayı düşünürsen ben kredi kartımla alırım sen iş bank hesabıma havaleyle gönderirsin aynı miktarı. işbank online kullanıyorsan havale ücretide ödemezsin hem :)

Tamam olur. Özelden görüşelim istersen. Tekrar teşekkür ediyorum.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Şu site güvenilir mi bilmiyorum ama Battlefield3 19 TL imiş.
gerçekten güvenilir mi acep?

İletişim:sales@originalgamekey.com
Manisa/Turkey
Vergi Numarası:5540256400

Original Game Key Bilişim Teknolojileri Mart 2012'de kurulmuştur.Kuruluşmuzdan bu yana oyuncular için uğraşıyoruz ve onlara her zaman ucuz fiyatlı alışveriş yapmalarını ve mutlu etme misyonumuzu uygulamaya çalışıyoruz.Daha fazla bilgi için Facebook yada Twitter sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Sayfada hata var sanırım. Ben de siteye ilk kez girince o fiyat görünmüştü. Sepete ekleyip, sayfaya yenile falan yapınca söylediğim tutar çıkıyor.

Bir de belirtmemiş dil İngilizce mi Rusça mı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Sayfada hata var sanırım. Ben de ilk kez girince o fiyat görünmüştü. Sepete ekleyip, sayfaya yenile falan yapınca söylediğim tutar çıkıyor. :)
MW3 de 17.69 TL... baya uygunmuş. 10 dolar yapar. ama her siteye kimlik ve kart bilgileri vermek kolay değil. çekiniyor insan. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Aşırı ucuz. Cdkeyshere'den alışveriş yapıyorum bi sorun çıkmadı ama bu ondan da ucuz. Cdkeyshere'nin taklidi gibi olmuş, daha önce de cdkeysland çıkmıştı taklit.
Donanımhaberde müşterisi çok diye güvendim ben de cdkeyshere'ye ama originalgamekey hakkında bi yorum yok.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Aşırı ucuz. Cdkeyshere'den alışveriş yapıyorum bi sorun çıkmadı ama bu ondan da ucuz. Cdkeyshere'nin taklidi gibi olmuş, daha önce de cdkeysland çıkmıştı taklit.
Donanımhaberde müşterisi çok diye güvendim ben de cdkeyshere'ye ama originalgamekey hakkında bi yorum yok.
dh forumda bile bilen yok zaten. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Adam TC kimlik soruyor yav. :) Salladım ama üyelikte problem olmadı. Satın alayım diyorum ama çekiniyorum, muhatap yok sanki, diğeri olsa DH'ye girip forumdan soruyorum adama.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sallama tc kabul ediyorsa sistemleri sakat demektir. boşver, uğraşma. :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
G2play.net sitesi de baya uğraştırıyor.. Kredi kartıyla alışveriş yaptım, mail ile proxy kullanıp kullanmadığımı, nerede yaşadığımı sordular. Bilgileri yolladıktan sonra kimlik + sipariş numarasını içeren bir fotoğraf istediler, onu da yolladım. Fotoğrafın kalitesi düşük, daha yüksek kalitede çekip gönderin dediler, fotoğraf makinesiyle çekip yolladım.

Ben müşteriyim dolandırıcı değilim. Banka bilgilerimi onaylayıp parayı sizin hesabınıza yatırmış, daha neyin kafasını yaşıyorsunuz diye atarlandım biraz. Bakalım şimdi ne cevap verecekler.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
G2play.net sitesi de baya uğraştırıyor.. Kredi kartıyla alışveriş yaptım, mail ile proxy kullanıp kullanmadığımı, nerede yaşadığımı sordular. Bilgileri yolladıktan sonra kimlik + sipariş numarasını içeren bir fotoğraf istediler, onu da yolladım. Fotoğrafın kalitesi düşük, daha yüksek kalitede çekip gönderin dediler, fotoğraf makinesiyle çekip yolladım.

Ben müşteriyim dolandırıcı değilim. Banka bilgilerimi onaylayıp parayı sizin hesabınıza yatırmış, daha neyin kafasını yaşıyorsunuz diye atarlandım biraz. Bakalım şimdi ne cevap verecekler.

Cümleyi ingilizce tam olarak nasıl kurdun bilmiyorum ama iyi demişsin :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149

"Neyin kafasını yaşıyorsunuz" nasıl denir İngilizce? What head do you live? :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
spotlight_image_english.png

Hafta Sonu Fırsatı

Counter-Strike: Global Offensive - $9.99 (-%33)
http://store.steampowered.com/app/730/

Pazartesi saat 22.00'ye kadar oynamak ücretsiz.

spotlight_image_english.png

Hafta Sonu Fırsatı

Tomb Raider: Anniversary - $2.49 (-%75)

Tomb Raider: Legend - $2.49 (-%75)

Tomb Raider: Underworld - $4.99 (-%75)

http://store.steampowered.com/sale/tomb_raider_anniversary

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Battlefield 3 - 27.55 TL G2Play.net (Origin)

Not: G2Play.net'ten doğrudan kredi kartı ile alışveriş yapmayın, başınızı çok ağrıtıyorlar. Paypal ile keyi anında gönderiyorlar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27