Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Aralık ayı Origin indirimleri.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
TTNET playstore da incelemeye değer ben oyunlarımı hep oradan alırım orijinal oyun ile ilgilenenlere duyurulur

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
black ops 2 yi sahibinden de orjinal key olarak ru falan değil 70 liraya satıyorum bilginize kullanılmamış key kodu yaz oyna ;)

Reaksiyon puanı
189
Steam indirim yaptıkça ben oyun alıyorum arkadaş ya :D Tüm paramı oyunlara harcadım :D

Az önce gördüm Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 steam'de indirime girmiş. İkisini 7 euro'ya aldım...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
ya arkadaş ben steame neden giremiyorum dns otomatikte downloadı da kapadım ama gene giremiyorum gene giremiyorum

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Steam indirim yaptıkça ben oyun alıyorum arkadaş ya :D Tüm paramı oyunlara harcadım :D

Az önce gördüm Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 steam'de indirime girmiş. İkisini 7 euro'ya aldım...

Dolara almışsındır Euro ile oyun satılmıyor steamde :)

ya arkadaş ben steame neden giremiyorum dns otomatikte downloadı da kapadım ama gene giremiyorum gene giremiyorum

Ne hatası alıyorsunuz ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Dolara almışsındır Euro ile oyun satılmıyor steamde :)

Ne hatası alıyorsunuz ?

steama hoşgeldiniz diyor bekliyorum bekliyorum yüklenmiyor yüklenince de berbat bi şekilde resimlerin hiçbiri yok linkler mavi yazıyla ve yanyana olan kategoriler aşağıya doğru gidiyor özetle böyle

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayır euro :) Ben şu ana kadar bütün oyunları euro üzerinden alıdım. Bulunduğum konum itibarı ile olabilir. Türkiye'de değilim şu an...

Türkiye de değilsen iş değişir tabi :)

steama hoşgeldiniz diyor bekliyorum bekliyorum yüklenmiyor yüklenince de berbat bi şekilde resimlerin hiçbiri yok linkler mavi yazıyla ve yanyana olan kategoriler aşağıya doğru gidiyor özetle böyle
o sorun genelde dns ayarlarıyla alakalı oluyor. Peki web tarayıcıları ile store.steampowered.com adresini düzgün görüntüleyebiliyor musun ?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
komut satırı dediğiniz cmd mi cmd ye mi yazacam bunu?

evet cmd. "ipconfig /flushdns" yazarak önbelleği temizlemeyi deneyin. Eğer yine olmazsa CCleaner yazılımı ile internet geçmişini ve gereksiz dosyaları temizlemeyi denersiniz.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
[MENTION=64474]ozkanbey[/MENTION] hocam gene aynı hiçbişey değişmedi deli olacam bi türlü düzgün girmiyor. Hayır engelli desen R**T** ye girmez.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Ccleaner yazılımını indirip tüm tarayıcı verilerini ve dns temizliği kutularını işaretleyip denermisin.

kayıtlı şifreler hariç enhancer eklentisiyle temizledim ama bir tek opera turbo açıkken düzgün giriyor

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
kayıtlı şifreler hariç enhancer eklentisiyle temizledim ama bir tek opera turbo açıkken düzgün giriyor

Kalıcı bir çözüm üretene kadar turbo opera ile giriş yapmaya devam edin. Bir hata kodu falan olsa yardımcı olmaya çalışırım ama şuanda elimden bu kadarı geliyor.