YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
o 3 lira duruyor mu hala?Ben Crysis 2'yi 20TL'ye almıştım bi siteden. 3 TL'yi paypaldan çekti gerisini de kredi kartı dolara dönüştürdü.
o 3 lira duruyor mu hala?Ben Crysis 2'yi 20TL'ye almıştım bi siteden. 3 TL'yi paypaldan çekti gerisini de kredi kartı dolara dönüştürdü.
o 3 lira duruyor mu hala?
neden kapattılar ki?Yok abi işte çekti 3TL'yi oradaki 3TL'yi harcayabildim öyle.
Ha paypalda benim 47 lira duruyor hesabımı kapattı i*neler o ayrı mesele.
neden kapattılar ki?
Steam indirim yaptıkça ben oyun alıyorum arkadaş ya Tüm paramı oyunlara harcadım
Az önce gördüm Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 steam'de indirime girmiş. İkisini 7 euro'ya aldım...
ya arkadaş ben steame neden giremiyorum dns otomatikte downloadı da kapadım ama gene giremiyorum gene giremiyorum
Dolara almışsındır Euro ile oyun satılmıyor steamde
Ne hatası alıyorsunuz ?
Dolara almışsındır Euro ile oyun satılmıyor steamde
Ne hatası alıyorsunuz ?
Hayır euro Ben şu ana kadar bütün oyunları euro üzerinden alıdım. Bulunduğum konum itibarı ile olabilir. Türkiye'de değilim şu an...
o sorun genelde dns ayarlarıyla alakalı oluyor. Peki web tarayıcıları ile store.steampowered.com adresini düzgün görüntüleyebiliyor musun ?steama hoşgeldiniz diyor bekliyorum bekliyorum yüklenmiyor yüklenince de berbat bi şekilde resimlerin hiçbiri yok linkler mavi yazıyla ve yanyana olan kategoriler aşağıya doğru gidiyor özetle böyle
Türkiye de değilsen iş değişir tabi
o sorun genelde dns ayarlarıyla alakalı oluyor. Peki web tarayıcıları ile store.steampowered.com adresini düzgün görüntüleyebiliyor musun ?
hayır ve dns m otomatikte
aynı sorun 2 gün önce bende de vardı. komut satırına ipconfig /flushdns yazarak dns önbelleğini temizlemek sorunumu çözmüştü.
komut satırı dediğiniz cmd mi cmd ye mi yazacam bunu?
@ozkanbey hocam gene aynı hiçbişey değişmedi deli olacam bi türlü düzgün girmiyor. Hayır engelli desen R**T** ye girmez.
Peki opera ile http://store.steampowered.com/ adresine girmeyi denermisiniz ?
hocam opera turboyu açınca düzgünce giriyor
Ccleaner yazılımını indirip tüm tarayıcı verilerini ve dns temizliği kutularını işaretleyip denermisin.
kayıtlı şifreler hariç enhancer eklentisiyle temizledim ama bir tek opera turbo açıkken düzgün giriyor
Kalıcı bir çözüm üretene kadar turbo opera ile giriş yapmaya devam edin. Bir hata kodu falan olsa yardımcı olmaya çalışırım ama şuanda elimden bu kadarı geliyor.