YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
evet mp sunucularında baya oynayan var.left 4 deadte hala oynayan var mı ona göre almayı düşünüyorum
evet mp sunucularında baya oynayan var.left 4 deadte hala oynayan var mı ona göre almayı düşünüyorum
Crysis 2 - Maximum Edition - $9.99
http://www.amazon.com/Crysis-2-Maximum-Edition-Download/dp/B00866EHTA/ref=pd_rhf_ee_s_cp_15
not: yorumlarda origin üzerinden çalıştığı belirtilmiş. steam değil.
normaldir. origin açılana kadar ea oyunları da steamdeydi. ben de crysis 2'yi steamden almıştım.Steamde görmüştüm ben Crysis 2'yi EA'nın oyununun ne işi var diyodum ilginç bi durum
oyunları hileyle alanların hesabı banlanabiliyormuş. ben bilmiyordum, aman dikkat.
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition - $7.49 (-75%)
http://store.steampowered.com/app/200260/?snr=1_4_4__sdd
Not: proxy ayarlarınızı değişrek sayfaya girin. oyun ülkemizden erişime kapalı.
oyunları hileyle alanların hesabı banlanabiliyormuş. ben bilmiyordum, aman dikkat.
inşallah olmaz.Benim MW3 Rus keyi, rus ip ile aktif ettim ama indirmesini falan hep normal yollardan yaptım. Bi sorun olmaz umarım ilerde.
Benim MW3 Rus keyi, rus ip ile aktif ettim ama indirmesini falan hep normal yollardan yaptım. Bi sorun olmaz umarım ilerde.
Farkedilirse oyun sadece kütüphanenizden silinir. MW3 rus versiyonu ülke kısıtlamalı değil çünkü. Ama aynı şeyi Borderlands 2(RU) ya da black ops II (RU) gibi ülke kısıtlamalı oyunlar için yaparsanız steam hesabınız kapanır.
Aman hocam oyun deme bana gerekli gereksiz oyun aldım zaten
bende sürekli aldım ve hiç oynamadım, steam hesabımın değeri 700 dolar olmuştu ama oynamayınca bi yakınıma hediye ettim. bu devirde baba oğluna 700 dolarlık hesap hediye etmez
ben bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım. yardımcı olur musun?Saints Row harici diğer oyunları 1$ vererek alabiliyormuşuz.
edit:[/B] kredi kartı seçeneği yok.
paypal hesabım vardı ancak kredi kartı ekli değildi. hiç kullanmamıştım. şimdi ekledim. 3 lira çekiyorlarmış doğrulama için. o 3 lirayı da kullanamıyoruz sanırım. henüz sistemde gözükmedi.1$ yazıp, mail adresi ekleyip ödeme yapıyorsun.
Paypal yok ise Amazon hesabı açıp kredi kartını eklediğin takdirde Amazon Payment yapılabiliyormuş.
paypal hesabım vardı ancak kredi kartı ekli değildi. hiç kullanmamıştım. şimdi ekledim. 3 lira çekiyorlarmış doğrulama için. o 3 lirayı da kullanamıyoruz sanırım. henüz sistemde gözükmedi.
türkiyede işimin düşeceğini hiç sanmıyorum.Her paypal gördüğümde küfredicem Paypal'ın ben ta $½^^'''!??=/&%%...
O 3 lirayı TL üzerinden alışveriş yaptığında harcayabiliyorsun hocam.
türkiyede işimin düşeceğini hiç sanmıyorum.
işin ilginci, paypal ile 1 $ alışveriş yapınca, o para doğrudan paypala gidiyor. aracı kurum olarak. satın aldığın kuruluşa değil. keşke kart geçse de THQ da kazansa.