Steam kütüphanemdeki oyunların silinmesi

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Saçma sapan bişey oluyor ve küyüphanemdeki bazı oyunlar siliniyor geçen günlerde csgo silinmişti tekrar yükledim şimdide daha sabah oynadığım gta 4 silinmiş. Silinmiş dediğim kütüphanede yok ama dikte oyun dosyaları tam olarak var bu sorun sinir bozucu olmaya başladı sürekli oyunları baştan yüklemek zorunda kalıyorum lütfen yardım edin!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçma sapan bişey oluyor ve küyüphanemdeki bazı oyunlar siliniyor geçen günlerde csgo silinmişti tekrar yükledim şimdide daha sabah oynadığım gta 4 silinmiş. Silinmiş dediğim kütüphanede yok ama dikte oyun dosyaları tam olarak var bu sorun sinir bozucu olmaya başladı sürekli oyunları baştan yüklemek zorunda kalıyorum lütfen yardım edin!!
Bilgisyara yüklediğim oyunlar ve şuanda kullanabildiğim oyunlar:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    69.4 KB · Görüntüleme: 143
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    29.3 KB · Görüntüleme: 142

Zexus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Steam oyunları silinmez. Çözümü Steam yeniden indir, üzerine kur. Hataları giderir.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
1-2 sene önce bendede oluyordu format atınca düzelmişti. Sorunu araştırdım ama bulamadım en sonunda format attım öyle düzeldi.

boraK

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Format at veya hdd bozulmuş olabilir ya da ssd neye kuruyorsan artık.

greyg••se

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
97
Steam’e yeniden giriş yapmayı dene ya da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam’e yeniden giriş yapmayı dene ya da.
Steam ayarlar indirmeler kütüphane klasörlerinden steam’in oyunları yüklediği klasöre sağ tıklayıp kütüphane klasörünü onar de belki düzelebilir böyle çözen varmış sanırım, yüklü olan oyunların varsa yedekle ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Bundan sonra bilgisayarı yeniden başlattım sürekli mavi ekran verdi bende full formatladım ssd yi daha yeni yükledim steami kütüphane klasörünü ayarladım oyunlar geldi ama ssd deki oyunları tekrar yüklemem gerekecek [emoji19] (Önce baktım hdd görmüyordu yeniden başlattım sonra mavi ekran vermeye başladı hdd görünmediği için oyunlar yokmuş ama bu sorun önceden de vardı) herneyse yardımcı olan herkese teşekkürler