Steam iadeleri hakkında

onurdynkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
5 temmuzda steam üzerinden almış olduğum oyunları aynı gün içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı iade ettim, bana 7-14 gün içerisinde hesabıma geçeceğini ilettiler ancak 14 gün bitti 15. güne girdik ancak iadelerim hesabıma geçmedi yani yaklaşık 170 TL alacağım var steamdan darda olduğum için bu para beni 2 hafta rahat ettirecekti ama gel gör ki sözlerini yerine getirmediler. Bu konu hakkında tam bilgisi olanlar lütfen konuya yazabilirler mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..!

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Temkinli olmak lazım, internet üzerinde doğru düzgün muhatap bulunmuyor.

onurdynkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiçbir şekilde destek üzerinden mesaj da atamıyorum konunuz var yazıyor ama göremiyorum bi katakulli midir dönüyor anlamadım, yandıysa paramız bilelim ona göre savcılığa suç duyurusunda vs. bulunalım ama hiçbir şekilde cevap vermiyorlar...

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Merhaba arkadaşlar,
5 temmuzda steam üzerinden almış olduğum oyunları aynı gün içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı iade ettim, bana 7-14 gün içerisinde hesabıma geçeceğini ilettiler ancak 14 gün bitti 15. güne girdik ancak iadelerim hesabıma geçmedi yani yaklaşık 170 TL alacağım var steamdan darda olduğum için bu para beni 2 hafta rahat ettirecekti ama gel gör ki sözlerini yerine getirmediler. Bu konu hakkında tam bilgisi olanlar lütfen konuya yazabilirler mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..!

Benim iadem 3 haftayı geçmişti.Bekle yatıracaklardır ara ara hesabını kontrol et. :D

onurdynkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hergün kontrol ede ede beynim yandı, cepte parada kalmadı ne yapacağım hiç bilmiyorum!

onurdynkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap da vermiyorlar artık 2 gün önce desteğe yazdım hala geri dönüş yok!

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
1 ay geçsin. ona göre savcılığa başvurursunuz. lakin, savcılık yoğun.

onurdynkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka yol kalmıyor maalesef