sharp44
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 353
Elimde 3kya yakın hesap var. Bazıları boş bazılarında güzel oyunlar var. Örnek olarak bir hesap koydum konuya. Bunları nerede satabilirim. Öneriniz var mı.
Da forumda ilan aç orada çok satılıyor.
buraya koydum fakat alınmadı 2 ay falan durdu![]()
Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazarı | GameSatış
Türkiyenin en ucuz Epin, Cd Key, Oyun Parası, CS:GO Skin & Key, Gold Bar, İndirimli Steam Oyunlarını GameSatış güvencesiyle, hızlı ve güvenilir teslimat garantisiyle satın alabilirsiniz. GameSatış, 7/24 Müşteri Desteği ile tüm oyun ihtiyaçlarınız ve sorularınız için daima hizmetinizde!www.gamesatis.com
3k hesabı nerden buldunElimde 3kya yakın hesap var. Bazıları boş bazılarında güzel oyunlar var. Örnek olarak bir hesap koydum konuya. Bunları nerede satabilirim. Öneriniz var mı.Ekli dosyayı görüntüle 153261
yok hayır, eskiden csgo övgü boost yapıyordum orada kullandığım hesaplar. Bazılarının içinde güzel oyunlar var boşa gitmesini istemiyorum3k hesabı nerden buldunbeleş oyunları mı farmladın yoksa
![]()
eskiden hangi site üzerinden boost yaptırıyordun? eğer site işinden anlıyorsan vergi işini ayarlayıp kendin satman daha mantıklı oluryok hayır, eskiden csgo övgü boost yapıyordum orada kullandığım hesaplar. Bazılarının içinde güzel oyunlar var boşa gitmesini istemiyorum![]()
bilmem yasak mı ? ilk defa sizden duyuyorumHesap satışı yasak değil mi?
yasak değilbilmem yasak mı ? ilk defa sizden duyuyorum
yasak değil
ben forumda yasak diyorsunuz sanıyorum.![]()
Steam Destek :: Bir Steam hesabını satın almak veya satmak
support.steampowered.com
yasak.