Steam hesabımı çaldırdım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jstek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Steam ticket at büyük ihtimal sana ne zaman hesabı açtınız hesabı hangi e mail ile açtınız gibi sadece hesabı açan kişinin bilebileceği soruları yöneltecekler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dediğiniz bilgileri girerek cevap yazdım yanıt bekliyorum ....

olumlu yada olumsuz yanıt aldığımda size geri dönüş yapacağım . tecrübelerinize dayanarak tahmini bir geri donuş zamanı verebilirmisiniz teşekkurler

1-2 güne kadar cevap gelir.

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
1-2 güne kadar cevap gelir.

Cevap geldi lakin ben anlamadığım için yine size gönderiyorum

In order to assist you with this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).

Please provide as much of the following as possible:

If you have associated a phone number with your Steam account, please provide it.

If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name on the card, and last four digits of the card used with the order(s).

If you added funds to your account using a Steam Wallet Code, please handwrite your Support Ticket Number 8674-TUFM-6035 on the card or receipt above the code (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the code in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

If you purchased software through Steam using one of the payment options provided by BoaCompra, please provide a screenshot of a BoaCompra delivery receipt for a purchase you have made through BoaCompra for the Steam account.

If you cannot access your delivery receipts, please contact BoaCompra support and request a copy of your purchase history report:

Ajuda - Tire suas dúvidas de como funciona o Go4gold

After verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue.

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Steam ticket at büyük ihtimal sana ne zaman hesabı açtınız hesabı hangi e mail ile açtınız gibi sadece hesabı açan kişinin bilebileceği soruları yöneltecekler.

attım ve anlamadığım için size yöneltiyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@Jstek

Öncelikle gec cevap verdigim icin kusura bakmayiniz.

Yine yukaridaki gibi ayni bilgileri istemisler. Bilgileri eksiksiz verdiginizden emin misiniz? Steam hesabiniza hic telefon numarasi eklediniz mi? Kredi karti ile hic steamden alisveris yaptiniz mi?

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
@Jstek

Öncelikle gec cevap verdigim icin kusura bakmayiniz.

Yine yukaridaki gibi ayni bilgileri istemisler. Bilgileri eksiksiz verdiginizden emin misiniz? Steam hesabiniza hic telefon numarasi eklediniz mi? Kredi karti ile hic steamden alisveris yaptiniz mi?

geç cevap vermeniz önemli değil şimdiye kadar ettiğiniz yardımlar bile yeter

telefon numaramı
cüzdan kodu satın aldığım kartın son 4 hanesini
kart üzerindeki ismi
önceki şifre ve mail adresimi
ve adlığım cüzdan kodunu alt alta diyaloğa girmeden yazdım .

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
O zaman tekrar yazip gönderiniz. Bu bilgiler haricinde elinizde baska bir seyin bulunmadigini ve yardima ihtiyaciniz oldugunu belirtiniz. Cüzdan kodu satin aldiginizda onay mesaji falan geldi mi? Öyle bir sey mevcutsa daha iyi olur.

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
O zaman tekrar yazip gönderiniz. Bu bilgiler haricinde elinizde baska bir seyin bulunmadigini ve yardima ihtiyaciniz oldugunu belirtiniz. Cüzdan kodu satin aldiginizda onay mesaji falan geldi mi? Öyle bir sey mevcutsa daha iyi olur.

onay mesajı gelip gelmediğini hatırlamıyorum ama mail adresimde onlarca steamstore dan gelen meail var Steam pazarından yaptığım alım satımların bide atacağım tickete resim koymam gerekirmi cümesala cüzdan kodunu kağıda yazıp atanlar falan varmış bi işe yararmı..?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
onay mesajı gelip gelmediğini hatırlamıyorum ama mail adresimde onlarca steamstore dan gelen meail var Steam pazarından yaptığım alım satımların bide atacağım tickete resim koymam gerekirmi cümesala cüzdan kodunu kağıda yazıp atanlar falan varmış bi işe yararmı..?

Bunu önceden söyleseydiniz keske :)

Cüzdan kodunun resmini cekip konuya ekleyiniz. E-posta adresinize gelen mesajlardan birkac tanesini de gönderdimi isiniz daha cabuk cözüme kavusacaktir.

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bunu önceden söyleseydiniz keske :)

Cüzdan kodunun resmini cekip konuya ekleyiniz. E-posta adresinize gelen mesajlardan birkac tanesini de gönderdimi isiniz daha cabuk cözüme kavusacaktir.

hemen yeni bir tane daha ticket atıyorum cevap geldiğinde tekrar size dönüş yapacağım :)

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yazdığım cevap 1 mesaja sığmadığı için 2 mesaj olarak attım farklı resimleri sorun olmaz sanırım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
İnşallah geri alırsın hesabı kardeşim..

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Hesap içeriğini açıkçası merak ettim. Taby ki kar kalmasını bende istemem, suç işliyor sonuçta.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Steam Guard candır. İyi ki hesabı o şekilde etkinleştirmişim, mesaj gelmeden açılmıyor hesap hiçbir şekilde..

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hesap içeriğini açıkçası merak ettim. Taby ki kar kalmasını bende istemem, suç işliyor sonuçta.
Hesabinizi geri aldiginiz zaman mutlaka steam guard'i etkinlestiriniz. Steam hesabi icin yeni bir e-posta adresi almanizda fayda var.

Bu konuyu okumanizi tavsiye ederim.

Steam hesabımızın çalınmasını nasıl önleyebiliriz?

Tavsiye ve destekleriniz için teşekkürler... Steam support'tan cevap geldiği zaman yeniden cevap yazarım.

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
@scorpion @Dash

Öncelikle tekaradan merhaba bu gece saat 3 gibi steam dan yeni bir mail gelmiş ama bu diğerlerinden farklı olarak 3 adet ve ayrı ayrı maillerdi ve hesabımı sizlerin sayesinde geri aldım. Şimdi içinde iyi dileklerim ve nacizane ihtifatlarımın bulunduğu bir mesaj yazıp gitmesi gerektiği yere gönderdikten sonra steam guard vs aktifleştireceğim....

Lakin adam steam cüzdanındaki paranın deyim yerindeyse içinden geçmiş bu konudada yardımlarınızı bekliyorum... :D

Şimdi baktım ve adam butun parayı kendi hesabına hediye olarak atmış ... Geri alma şansım varmı ?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Hesabınızı geri almanıza sevindim. Cüzdan konusunda tam olarak bir bilgim yok. Ancak bu konu hakkında tekrar mail atarsanız konu hakkında detaylı olarak bir açıklama yapacaklardır diye düşünüyorum.

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hesabınızı geri almanıza sevindim. Cüzdan konusunda tam olarak bir bilgim yok. Ancak bu konu hakkında tekrar mail atarsanız konu hakkında detaylı olarak bir açıklama yapacaklardır diye düşünüyorum.

yeni bir mesaj attım ve yanıt bekliyorum.konu dışı lakin ben adamın steam hesabını benden kendine para attığı için öğrenmiş oldum belki formda yasaktır ama yeni olduğum için pek bilgi sahibi değilim topluca bu hesabı şikayet edip kapatma şansımız varmı ?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
yeni bir mesaj attım ve yanıt bekliyorum.konu dışı lakin ben adamın steam hesabını benden kendine para attığı için öğrenmiş oldum belki formda yasaktır ama yeni olduğum için pek bilgi sahibi değilim topluca bu hesabı şikayet edip kapatma şansımız varmı ?
Eğer yine olumsuz gelirse en son ne zaman para yüklediğinizi vs belirtin. Benim LoL hesabım çalındığında ritoyla mesajlaşmıştım 1 hafta civarı. Sonucunda geri aldım. Umarım sizde alırsınız ve daha dikkatli olursunuz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
En yüklediğiniz paranın makbuzu elinizde var ise mailde onuda gönderin. Hesabınızı kontrol edilmesini ve harcama yapılmadığını iletin.

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
En yüklediğiniz paranın makbuzu elinizde var ise mailde onuda gönderin. Hesabınızı kontrol edilmesini ve harcama yapılmadığını iletin.

makbuza nasıl ulaşabilirim.Parayı kendine oyun olarak atmış bende satın alma geçmişinden iade talebi istedim.Ama onaylanmış hediyeler sanırım iade olmuyor

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Makbuz tarafınıza mail olarak gelmemiş mi?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Steam'dan attığın mesaja bir cevap gelsin bakalım ne diyecekler.