steam guard

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
arkadaşlar merhaba. steam guard var diyelim steam hesabımızda. adamın biri sizn bilgileri doğru girdi ama sizin gmaile giremedi. yani adam sizin hesaba giremedi peki adam birşey yaparsa steam guardınız olsa bile sizin steaminize girebilirmi? bu soruyu sabah akşam düşünmeden duramıyorum.

Reaksiyon puanı
3,029
Merhaba, Steam Guard kodu olmadan hesaba erişilemez. Bu bunun için var, ikinci bir şifre. Onun dışında hesaba erişmenin tek yolu o hesapta kayıtlı olan telefon numarasına erişmek. Bunun dışında erişilemez.

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Merhaba, Steam Guard kodu olmadan hesaba erişilemez. Bu bunun için var, ikinci bir şifre. Onun dışında hesaba erişmenin tek yolu o hesapta kayıtlı olan telefon numarasına erişmek. Bunun dışında erişilemez.
Peki yardım edermisiniz lütfen. Ben 1 hafta önce sahte csgo sitesine girmişim. Adam da bilgilerimi doğru girmiş. Ama bende steam guard VARDI. Ben yinede gmail ve steam şifremi değiştirdim. Zaten steamdeki gmail değişmemiş. Bir problem çıkar mı?

Reaksiyon puanı
3,029
Peki yardım edermisiniz lütfen. Ben 1 hafta önce sahte csgo sitesine girmişim. Adam da bilgilerimi doğru girmiş. Ama bende steam guard VARDI. Ben yinede gmail ve steam şifremi değiştirdim. Zaten steamdeki gmail değişmemiş. Bir problem çıkar mı?
Sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Şifrenizi değiştirdiyseniz bir sorun olmayacaktır.