Oyuna steam de sahibim ama ancak malumunuz Türkiye'de internet'in hali ortada... oyunu yükleyen arkadaşlar bir cd ye yazdırıp bana verebilir mi? kargo ücreti tarafımca ödenecektir.
DVD değil de taşınabilir ya da normal hard diske yüklenebilir.Bir DVD 3.8 GB veri alıyordu sanırım. Oyunun 60GB olduğunu düşünürsek 16 DVD gerekiyor. O kadar DVD ve yazma ile uğraşılan zamanı bir kargo ücreti ile karşılayamazsın kanımca. Bir DVD'nin hatalı yazılma, okunmama gibi sorun olasılıkları var.
Hocam 60gb'ı indirecek mobil internet var mı ya hu?laptop kullanıyorsan ve istanbuldaysan cep telefonu internetimden indirebiliriz
yada harici harddiskin varsa yolla yükleyip geri yollarım ama 2 kargo parası biraz fazla olur
aylık mobil indirmelerim 200 250 gb arasıHocam 60gb'ı indirecek mobil internet var mı ya hu?indirecek olursam internet kafeye gidip halletmeyi düşünüyorum zaman ve internet harcamamak için yedek en ideal çözüm bence istanbul içi yedeği elden alabilirim flash'a yüklenmiş yedek için flash belleğin de ücretini öderim...
telefonu modem olarak kullanmaktan bahsediyor.İndirip pc' yemi aktarıyosunuz. Telefon hafızası kaç gb ?
hafızası 85 gb ama telefona indirmiyorum internetini paylaşıyorumİndirip pc' yemi aktarıyosunuz. Telefon hafızası kaç gb ?
Yakınlarında yaşayanlara acıdım.aylık mobil indirmelerim 200 250 gb arası
nedenYakınlarında yaşayanlara acıdım.![]()
Hocam pc ye akşamları 20:00'dan sonra gecebiliyorum gündüzleri pc kapalı. E akşamları oyun oynuyorum bilirsin cs:go felan yani çok zor indirebilmem.64 GB flash bellek lazım. Bence hızın ne olursa olsun internetten indirmeye başla, bir iki hafta sürse de iner eninde sonunda.
Maruz kaldıkları sinyallerden dolayı.
ha wifi kullanmışsın ha 4.5gMaruz kaldıkları sinyallerden dolayı.