steam çalınan hesabım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

starzjaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
merhaba ben sitenin adını vermek istemediğim bir siteden 13-14 ay önce bir steam hesap satın aldım. Hesabımın içinde yüklü bir envanter mevcut 6-7klık olayı özetlemek istiyorum.
ben 4 ay önce hesabımı çaldırdım ve satın aldığım kişiye yazdım yardımcı olmasını istedim falan , sağolsun yardımcı oldu hesabımı kurtarma bilgileriyle alıp bana geri verdi hesabın içinde 4000lik skin vardı. Bende yaptığı jeste karşılık ibanına para göndermiştim , yardımcı olduğu için. hesabım yeniden çalındı büyük ihtimal bu sefer bu arkadaşın çaldığını düşünüyorum. Dava açabilir miyiz bu arkadaşa nasıl bir sonuca ulaşabiliriz (steamde hesap satımı yasak) aldığım siteye sorduğumda kimlik bilgileri silinmiştir dediler.
Daha önce kurtarma bilgileriyle bana hesabı geri alıp teslim etmişti. Şuan da ben bir siteye falan girmedim ondan şüpheleniyorum bilgili bir arkadaş var mı acaba nasıl bir yol izleyebiliriz

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,523
Dava açsan bile kaç yıl sürer Allah bilir. Parayı kurtarıp kurtaramayacağında şüpheli. Geçmiş olsun

starzjaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Teşekkür ederim ama bu olaylarda bilgili birisi daha açıklayıcı bir cevap verirse daha mutlu olurum , hem de başına gelmiş arkadaşlar faydalanır.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Birde forum kurallarını okusak ? illa ikinci üçüncü dördüncü defa konular açılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...