Böyle Sitelere Güvenmenizi Tavsiye Etmiyorum Steam Hesabınız çalınabilir !Varmıdır böyle siteler ve güvenebilirmiyim her sitede steam ile giriş yapmamı istiyolar.Giveavaysu diye bi siteden giriş yapıp 6 tane key aldım buna benzer siteler varmı?
Çok teşekkür ederim sadece Giveavaysu kullanıyorumSelamlar, SuleimaNN
Öncelikle Steam hesabınızın güvenliği adına güvenlik faktörlerini etkin tutmanız önemli olacaktır. Give Away Su, gibi sitelere örnek olarak birkaç güvenilir site daha var daha önce deneyimleme fırsatı bulmuştum. Size verilen gruplara katılma, beğenme gibi görevleri gerçekleştirerek 1 Adet 1-3 TL arası oyun veriliyor. Hesabınızda çok oyun görünmesini istiyorsanız bu sitelerden alabilirsin fakat çıkan oyunlar firmalar tarafından gelen 1-2 TL'lik oyunlar oluyor genelde.. Hesabınızı riske atmanızı önermem GiveAway sitesi üzerinden almaya devam etmeniz yeterli olacaktır.
Teşekkürler, İyi Forumlar
Ya zaten bedava vermiyolar onarın istediği moderötörleri takip edip bazı gruplara katılmamızı istiyolar giveavaysu üzerinden hesabı çalınanıda görmedim şimdiye kadar 12 key aldım hepside çalıştı ve kütüphaneme eklendi sorun yok gibi duruyor.Bu devirde kimse kimseye bedava key vermez. Hesabın çalınabilir.
siz hangi siteleri kullanmıştınız?Hesap çalınma durumu saçma sapan bet sitelerine girerseniz oluyor genelde. 2016 2017 yıllarında ben de çok fazla ücretsiz key dağıtan site kullandım şu an hesapta 200+ oyun var bunların 70 80 tanesi bu keylerden geldi.
Yapımcılar oyunu tanıtmak için belli sayıda keyi sitelere veriyor oradan alanlar da deneyimleyip mağazada yorumluyor. Kazan-kazan durumu olduğu için iki tarafın işine geliyor. Çok güzel oyunlar da düşüyor , 2 3TL’lik de şans işi.
Hatırlamıyorum çok fazla site kullandım. Çoğu Rus sitesiydi ama.siz hangi siteleri kullanmıştınız?