PetyrBaelish
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
![kmfxc.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fc1303.hizliresim.com%2F17%2F1%2Fkmfxc.jpg&hash=2d9ea8e76c18c693227fce12a58dc659)
Beşiktaş'ın yeni stat projesinde büyük emeği olan Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Yeni İnönü Stadı hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Güner, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
-AĞUSTOS AYINDA TAMAMEN YIKACAĞIZ-
Ağustos ayında İnönü Stadı'nın tamamını yıkacaklarını dile getiren Umut Güner; "Temmuz ayı bitiminde konserler olacak. Mayıs ayı itibari ile İnönü Stadı'nın yeni açık kısımının yıkımına başlayacağız. Konserler bittikten sonra Ağustos ayının 4 ve 5 tarihleri arasında İnönü Stadı'nı tamamını yıkıp yeni stadın yapımına başlayacağız." dedi.
-BAŞKANIMIZ GÖNLÜNDEKİ STADI AÇIKLAMIŞTI-
İnönü Stadı yıkıldıktan sonra gelecek sezon hangi statta oynacakları konusunda henüz herhangi bir takım ile temasa geçmediklerini ifade eden Güner; "İnönü Stadı'nın yıkılması durumunda nerede oynayacağımız konusunda herhangi bir takım ile temasa geçmedik. Bu konu tam olarak netleştiği zaman gerekli konuşmaları yapacağız. Bizim için neresi hayırlı olacaksa orada oynamayı tercih ediyorum. Başkanımız sayın Fikret Orman da bu konu ile ilgili gönlündeki stadı açıklamıştı. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun tercihleri doğrultusunda hareket edeceğiz." dedi.
-İNÖNÜ STADI'NIN İSMİNİN TAMAMEN DEĞİŞMESİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞME YAPMADIK-
İnönü Stadı'nın isim hakkı ile ilgili de açıklamada bulunan Umut Güner; "Başkanımızın da dediği gibi İnönü Stadı'nın ismi üzerinde sponsorlar olacak. Sponsorlarımızın talebi doğrultusunda hareket edeceğiz. Bir sponsor ismi geldiğinde mecburen değişecek. Sponsorsuz olması da çok zor. İnönü Stadı'nın isiminin tamamen değişmesi konusunda herhangi bir şekilde yönetim kurulumuzda görüşme gerçekleştirmedik. Varsayım üzerine konuşmamız doğru olmaz. Şu anda odaklandığımız tek konu stat yıkımı ve yeni projemizin hayata geçirilmesi." diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak