Starbucks

Kadem Duzcan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yarın ilk lez starbucksa gideceğim bana önerceğiniz kahve varmı. Şekerli birşeyler olursa iyi olur aklımda White Chocolate Mocha var bunun soğumu daha güzel olur bi yardım edin rezil olmim.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Tecrübelerini buraya yaz da ben de öğrenirim :D :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
niye bu kadar kasıyon ki elemana kreması bol tatlı bişey istiyorum de o uygun olanı verir.

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Geçen oradan bir şey almak zorunda kalmıştım.
Girdim kasadaki elemana dedim ki: "bak bana şöyle bir kahve vereceksin."
eleman hemen atladı: "efendim şu listeden seçeceksiniz" diye
dedim ki: "boşver listeyi sen beni dinle, kahve olacak, laktozsuz süt olacak, beyaz çikolata olacak, ekstra sos bir şey olmayacak, sıcak olacak"
İstediğim gibi bir kahve aldım, oturdum içtim. Ondan önceki seferde de sadece bilgisayarla oturacak bir yer lâzımdı, oturdum starbucksa hiçbir şey almadan 1 saat boyunca, kimse gelip bir şey almadan oturamazsınız demedi. Mekanın kalitesini, insana saygısını gösterir bu.
Aşağılık kompleksine gerek yok, onlar da insan. En pahalı restoranda bile olsanız rahat olun. Kimse sizinle alay edemez, alay ediyorsa da orası zaten rezil bir yerdir, rezil olan siz olmazsınız onlar olur.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
olur herhalde menülerini ezberleyen olmaz ki ...
thegrudge kazık diye adımını bile atmaz oraya.

Kadem Duzcan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Peki tamam soğuk içeceklermi daha iyi sıcakmı

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
olur herhalde menülerini ezberleyen olmaz ki ...
thegrudge kazık diye adımını bile atmaz oraya.
Kazık değil ki gayet uygun fiyata doğru düzgün kahve veriyor adamlar.
Kahve dediğimiz şey ucuz değil, çikolata dediğimiz şey gibi.
Millet marketten çikolata alıp çikolata yiyorum sanıyor, üçü bir arada içip kahve içiyorum sanıyor.
Üçü bir aradanın nasıl üretildiğini araştırırsanız esasında zaten kahve olmadığını görürsünüz. Ha Türk kahvesi var, onlar hakikaten kahve ama markette kocaman paketi o kadar ucuza satıldığına göre onun en dandik, çürümek üzere olan kahve çekirdeklerinden yapıldığını varsayabiliriz sanırım.
Starbucks çok şeffaf değil ama eğer dürüst davranıyor iseler, sattıkları kahve gayet uygun oluyor bu durumda.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kazık değil ki gayet uygun fiyata doğru düzgün kahve veriyor adamlar.
Kahve dediğimiz şey ucuz değil, çikolata dediğimiz şey gibi.
Millet marketten çikolata alıp çikolata yiyorum sanıyor, üçü bir arada içip kahve içiyorum sanıyor.
Üçü bir aradanın nasıl üretildiğini araştırırsanız esasında zaten kahve olmadığını görürsünüz. Ha Türk kahvesi var, onlar hakikaten kahve ama markette kocaman paketi o kadar ucuza satıldığına göre onun en dandik, çürümek üzere olan kahve çekirdeklerinden yapıldığını varsayabiliriz sanırım.
Starbucks çok şeffaf değil ama eğer dürüst davranıyor iseler, sattıkları kahve gayet uygun oluyor bu durumda.
the grudge kazık diyor yanına bile yaklaşmıyor.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
gideceksen tavsiye vereyim, bardaklarını sakla. su içmesi ayrı bir premium havası uyandırıyor :D
50537.jpg