STAR'a UĞUR geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amesfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
STAR'a UĞUR geliyor!

Haber ünlü televizyoncuya ancharmonlik teklif etti. Kabul edip etmediği belli değil.
Ali Kırca’nın ATV’den SHOW TV’ye transferiyle hareketlenen medya dünyası yeni bir iddiayla daha sallandı. Bir dönem Star Ana haberi sunan gazeteci Uğur Dündar’a Star TV anchormanliği teklif edildi. Uğur Dündar’ın teklifi kabul etmesi halinde televizyonların ana haber bültenleri ünlü gazetecilere emanet edilecek.

ATV’de uzun bir süre tek başına haber sunan Ali Kırca, Mehmet Ali Birand’ın Kanal D’nin anchorman’lik koltuğuna oturmasıyla dişli bir rakiple yarışmak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Fatil Altaylı’nın da Kanal 1’in ana haberlerini sunmaya başlamasıyla hareketlenen medya dünyası Dündar’ın çıkışıyla tam bir reyting arenasına dönecek.
Kaynak

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Doğaldır inanırım.Kanal D ve CNN Turk'te program yapıpta Star TV'ye geçmesi ilginç bişey olmasa gerek :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Grup içinde dolaşmaya çıkmış. ;)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Artık Star TV hijyen kurallarına uymak zorunda kalacak kesin il sağlık müdürlüğü denetimcileriyle gelir :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Kimle ve nasıl gider bilemem ama renk katar diye düşünüyorum.

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aradım da bulamadım, Ancharmonlik kelimesinin tam manası ne?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
anchorman : çapalayan anlamına geliyor normalde ama
yayın yapan [radyo, tv], yayımcı olarak geçiyor

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ne için teşekkürler anlamadım ben :D

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben Uğur Dündar'ı sevmem pek. Zamanında TRT' den kovulmuş bir gazeteci. Ne için kovulduğunu da sormayın gitsin, merak eden biraz arar ve bulur zaten.

Medya sektöründe özellikle TV Kanallarında bu tip yer değiştirmeler çok fazla olur, ancak kamera karşısında pek olmaz o ayrı. Bir TV çalışanısınız ve işinizden oldunuz. Ne yaparsınız? Ya da bir teklif geldi, Microsoft' dan gelecek değil heralde bir TV kanalından gelir. Bu sektörde olan biri olarak bunları gayet doğal karşılıyorum.

Birde M. Ali Birand' ın yorum yapmasına deyim yerindeyse kıl oluyorum. Reha Muhtar hortlamış gibi oluyorum ekran karşısında.

Anchorman Erkek Haber spikeri veya Haber Sunucusu olarak kullanılıyor medya sektöründe. Haber Sunucusu deseler ölecekler sanki :@

Saygılarımla.

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu arada "anchorman"ında anlamını öğrenmiş oldum teşekkürler