hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
süper yorum yanlız İslam'I BÜYÜK yazarsan sevinirimBilinç altı olarak toplumu islam ahlakından uzaklaştırmada evet; 1 numara.
süper yorum yanlız İslam'I BÜYÜK yazarsan sevinirimBilinç altı olarak toplumu islam ahlakından uzaklaştırmada evet; 1 numara.
Ağzı olan konuşuyor valla.
Çarşamba Muhteşem Yüzyıl, Cumartesi - Pazar Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Pazartesi O Ses Türkiye ile hep gün birincisi oluyorlar.
Salı, Çarşamba ve Perşembe maç olduğu zaman da gün birincisi oluyorlar.
Arada Milli maçlarda da öyle.
Ne varmış da birinciymiş diyenler baksınlar reyting tablosuna. Ben, sen, o inandırıcı değil kardeşim bu ölçümler desek de bütün kanallar bu tabloya göre devam ediyorlar.
Bu arada TRT özel kanalların açılmasından sonra hiç birinci olamamıştır.
Kabul etsende etmesende öyle değil mi??..çok derin bir siyasi analiz yapmışsın. Çapına yakışır derinlikte. "Söl çökmüüüşş!! ".
Kabul etsende etmesende öyle değil mi??..
aynen coni vaynen :tek sevdiğim dizisi işler Güçler onu da internetten indirip izliyorum
acun kelımesı yasaklanmalı bu forumdaacunun ısıtıp ısıtıp koyduğu yarışmalar olsun. Kanuni Sultan Süleymanın gerçek hayatının H sine bile anlatamayan dizisi olsun bence sonunculuğu bile hak etmiyor diğer diziler bence 5 para bile etmez.
acun kelımesı yasaklanmalı bu forumda
hehe bak bu olur4 harfli diyim
Bir şey merak ediyorum, Muhteşem Yüzyıl yayınlanırken "tarihi padişahın hayatını buradan öğreneceksiniz" falan mı dendi, öyle bir açıklama mı yapıldı?
Ne garibiz arkadaş ya.. Şu b*ktan dizi sektöründe yıllar sonra "çOcuklar duymasın" diye adam akıllı komedi yapılabilmişti, psikologlar derneği ayaklanmış vay efendim biz böyle miyiz diye, dizideki psikolog manyak diye.. birol güven de sağolsun "yiğit bulut'un" önde gideni.. noldu sonra dizi saçma sapan bişeye döndü.
ya beğenmiyorsanız izlemeyin.
kanuni sultan süleymanın hayatını öğrenmek için onlarca kaynak var. televizyon dizisi mi kaldı laf yetiştirecek beğenmeyip? azıcık tarih kitaplarını eleştirin devletinizin verdiği.. hala baltacı mehmet paşa katerina'nın çadırına girdi de, rus ordusunu yok edebilecekken geri çekildik falan yazıyor komik komik..
hayır bir kere planlayıp oturup izlemişliğim yok şu diziyi de, savunacak da değilim de, eleştiriler de manasız.
adamlar çıtır çerez eğlencelik bir şey sunuyor.
napsın habire savaş mı göstersin? tekrarını izleyip durun o zaman da? =)
Bilinç altı olarak toplumu islam ahlakından uzaklaştırmada evet; 1 numara.
Herkez sen gibi düşünse sorun yok ama dizideki kanuninin gerçekten böyleymiş deyip izleyenler var.vakit geçirmek için değil diziden tarih öğreneceklerini sanıyorlar. hem bu dizi sadece türkiyede yayınlanmıyor bazı ülkelerdede yayınlanıyor onlarada bu dizi gerçek hayatı yansıtmıyor diyecek halin yok osmanlıyı dış ülkelere böyle tanıtıyoruz en azından kanuniyi
Her şeyi "bizi dışarıya tanıtacak" kafasıyla görmemek lazım.
Bu kafayla, turist gelecek diye F1 yapmaya kalktılar, patladı. F1 turist için yapılmaz.
Sen Lost izleyince Koreli'leri kocasını aldatan/karısını döven olarak mı yorumladın?
Diziden izleyip "böyleymiş" diyecek seviyede adam için, kanuniyi nasıl tanıdığından daha büyük endişelerimiz olması gerekmez mi?
Kusura bakma ama saçmalamışsın, eğer yazdıkların yorumlansın istemiyorsan niye paylaşıyorsun. İnsanların senin söylediklerin hakkında düşündükleri senin için önemli değilse, niye okumaları için onlarla paylaşıyorsun? Senin söylediklerin bu durumda başkaları için niye önemli olsun ki? Umursamıyorsan niye paylaşıyorsun?. "Söz hakkı varsa Star tv yetkilileri gelsin" demişsin, eğer sadece onları muhattap alcaksan gidip adamlara mail atsaydın forumda paylaşmak yerine. Böyle forumdaşlık mı olur, blog açıp yazsaydıv tek taraflı etkileşimsiz o zmn
----------------------0000----------------
2.msj'ım solid sözüm özellikle sana değil, alt alta eklemiş msjlarımı forum
"Halk" böyle uygun görmüş. İşinize gelince "Halk" ın "Millet" in tercihi bu yönde saygı duyacaksınız! diyeceksiniz. İşinize gelmeyincede halk'ı adam yerine koymayacaksınız. Eee demekki neymiş, "halktan kopuk", "değerlerinden uzak", "tercihlerine saygısız " şeklinde yaftalamaları ağıza sakız etmek doğru değilmiş
O dilinden düşürmediğiniz "Halk"(%50si) aslında sizin tahmin ettiğiniz gibi, sizlerle aynı şekilde düşünüp, inanıp, yaşayan bir topluluk değilmiş.
Bak güzel kardeşim sana bugüne kadar kimsenin yapmadığı bir iyilik yapacağım ve nasıl bir durum içinde olduğu göstereceğim.
1- Bu konu bir haber değerindedir. Yani bu konuya yapılmış yorumlar forum üyeleri için değil, habere konunun kendisinedir. Yani benim yazdığım yorumu beğenirsin beğenmezsin o seni ilgilendirir ama benim buraya yazı yazmam senin benim yazıma yorum yazabileceğin anlamına gelmez.
2- Eğer bir konu açsaydım ve dediğin gibi cevap yazmayın ben bu konuyu sizin için açmadım deseydim senin dediğin forumdaşlık vs konularını belki düşünebilirdim.
3- Burası her ne kadar forum olsa da aynı şekilde bir haber sitesidir. Ben burada teknolojik gelişmeleri ve haberleri takip ediyorum. Yöneticiler haberler için kişisel yorumlara izin vermiş. Yani ben blog vs açmak veya mail atmak yerine buradan yorumluyorum haberleri böylelikle benim yorumumu yorumlamak sana değil bir kez daha söylüyorum haberde simi geçen kişi kurum veya yapımlardır. Ben Sdn'yi takip ediyorsam onlar firmalarını geliştirmek istiyorsalar onlarda Sdn'yi takip etsin.
4- Bu mesele hakkında son olarak sen benim eşim dostum tanıdığım ahbabım değilsin. Yani benim yazılarımı yorumlayacak kişi sen değilsin. Bi zahmet benim fikirlerim düşüncelerim ve yorumlarımdan uzak dur. Sana gelene kadar başka kişiler var yorumlarımı yorumlayacak.
Eğer ben fikirimi belirttiğim yorumda diğer üyelerle bir polemiğer girmemek için mesajımı yorumlamayın diyorsam kimsenin üstüne vazife değildir enim mesajımı yorumlamak. Ben saçmalarım kafatı yerim sıyırırm ama bu konuda söz sahibi yönetimdir.
Varsa benimle ilgili bir şikayetin sıkıntın derdin gitersin forum yöneticisine anlatırsın derdini veya mesajı raporlarsın olur biter. Şimdi sana bir kez daha söylüyorum mümkünse sen benim açtığım konulara veya konulara yazdığım yorumlara müdahil olma. Zira işin boyutunu başka yönlere çekeceğim.
Yazdıklarım için önce ben sorumluluğum ve benim mesajımı değiştirme yayınlama veya yayınlamama hakkı yönetimdedir.