Stajerlik

BeyDadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

11. sınıfın 2. döneminden beri staj yapmak için firma arıyorum fakat staj yapacağım firmada kendimi geliştirmek istiyorum hangi firmaya gitsem stajer alımı yapmıyoruz diyor veya stajer aldık diyor şimdi ben ne yapayım tavsiye edebilceğiniz bir yer varmı yazılım ile alakalı php de kendimi geliştire bileceğim bir firma öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .:sleep:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
öncelikle stajer çalışırken parayı unut kimse kolay kolay vermez. ve pes etme bulman lazım. stajer olarak çalışacaksın sonuçta..

BeyDadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya parasında değilim para vermesin isterse ben orda kendimi geliştireyim yeter kaç kişiyle görüştüm CV yolla diyorlar CV yolluyorum geri cevap yok çok canım sıkılıyor bu olaya .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tanıdığın yoksa yer bulman biraz zor..

Hiç tanıdığım yok malesef :(

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Para falan istemiyorum de sadece kendimi geliştirmek için istiyorum gibisinden. Belki etkili olur ?

BeyDadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diyorum zaten kendimi geliştirsem yeter diyorum ama işlemiyor adamlara taş gibiler mübarek.

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
para mevzuna girmeni önermem yani para istemiyorum gibi laflar etmemek gerek. stajda olsa sonuçta bir emek var. onlar konuyu açarsa siz ne uygun görürseniz, ya da performansıma göre belirleyebilirsiniz gibi şeyler söylenebilir. ayrıca cv gönderdiğiniz yerlerden hiç cevap alamıyorsanız cv nizi gözden geçirmenizi öneririm.

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işe "STAJER" değil de "STAJYER" demeyi öğrenmekle başlamak daha doğru olsa gerek :)

Elifce_1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun için okuduğun okuldan yardım iste. Sonuçta lisede staj bulamayan öğrencilere yardım etmek zorundalar.