ssd windows 7 kurma

rome93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben toshiba s c650 bilgisayarım var bigisayar cok yavasladı yaklasık 100 saniyede acılıyor 320 gb hdd var ben 60 gb ssd almayı dusuyorum ve mevcut hdd depolama alanı olarak kullanıcam fakat yuklu olan windosw 7 ssd nasıl aktaracamı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

SSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben toshiba s c650 bilgisayarım var bigisayar cok yavasladı yaklasık 100 saniyede acılıyor 320 gb hdd var ben 60 gb ssd almayı dusuyorum ve mevcut hdd depolama alanı olarak kullanıcam fakat yuklu olan windosw 7 ssd nasıl aktaracamı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Merhabâlar,

Bunun yapabilmeniz tek cihetde mümkündür. Şöyle ki, içinde başka verîlerin de yer aldığı bir sâbit diskteki işletim sisteminin sâdece kendini başka bir HDD ya da SSD'ye atmak mümkün değildir.

Yâni, 320GB'lik sâbit diskinizi ya içindeki tüm verîlerle birlikte SSD'ye aktaracaksınız ( bu durum da sâbit diskinizde hâlihazırdaki tüm verîlerin 40GB'yi geçmemesi şartıyladır ) ya da HDD'yi işe bulaştırmadan direk SSD'ye işletim sistemi kuracaksınız :)

rome93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle yorumun icin tesekkurler intel core i3 islemci 3 gb ram 512 intel ekran karti windows 8 kurmamı onerilmisin

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı özelliklerdeki laptopumda kullanıyorum, gayet iyi olduğunu söylebilirim.