Bir arada derken takmak anlamında ise evet. SSD kullanmak için format atman lazım. Hep SSD de kuracaksınız aldıktan sonra. Yoksa anlamı yok.Arkadaşlar herkese merhaba. Herkes ssd nin hızını övüyor. Açıkçası ben de alıp denemek istiyorum söylendiği kadar hız farkı var mı diye fakat hdd ile ssd aynı anda kullanılamıyormuş galiba. Bu doğru mu?
Evet kullanılır SSDye Windows’u kurarsınız HDDyi depo olarak kullanırsınız ama azıcık yavaşlatır HDD bilgisayarı. Benim bilgisayarımın açılma süresini 1.6sn uzatıyor HDDArkadaşlar herkese merhaba. Herkes ssd nin hızını övüyor. Açıkçası ben de alıp denemek istiyorum söylendiği kadar hız farkı var mı diye fakat hdd ile ssd aynı anda kullanılamıyormuş galiba. Bu doğru mu?
Evet hızlandırıyor. İnanmıyorsanız internetten bakın.Yalnız söylemeyi unuttum. Bilgisayarım dizüstü, masaüstü değil. Eğer ciddi anlamda hızlandırcaksa takarım açıkçası.
servise vereceğin parayla yeni bir ssd alırsın Takmak çocuk oyuncağı.Peki bunu serviste yaptırabilir miyim? Ben pek anlamam çünkü açıkçası
Kullanılır, M.2 SSD alırsınız, HDD normal yerinde kalır.Arkadaşlar herkese merhaba. Herkes ssd nin hızını övüyor. Açıkçası ben de alıp denemek istiyorum söylendiği kadar hız farkı var mı diye fakat hdd ile ssd aynı anda kullanılamıyormuş galiba. Bu doğru mu?
m2 ssd alabileceğini nerden biliyorsunuz, uyumlu mu ki? Hangi m2 versiyonundan alacağını biliyor musun?Kullanılır, M.2 SSD alırsınız, HDD normal yerinde kalır.
O zaman normal SSD alır, CD sürücüsü var ise oraya takarm2 ssd alabileceğini nerden biliyorsunuz, uyumlu mu ki? Hangi m2 versiyonundan alacağını biliyor musun?
Bende bunu demiştim hocam direkt gösterdiDC-Rom'un bulunduğu yere SSD'yi takabilirsin.
Fakat CD-Rom tamamen iptal olacaktır. Günümüzde CD ya da DvD'lerine çok değeri kalmamışken önem arz eden bir konu değil.
Ekli dosyayı görüntüle 94545
Bu aparatın içine SSD'yi takıyorsun ve aparatı olduğu gibi CD-Romu söktüğün yere sokuyosun. Tüm olay bundan ibaret. Daha sonra da SSD'ye windowsu kurup HDD'yi de biçimlendirirsen yapacak bir şey kalmıyor.
Aldığın SSD'yi takılı olan HDD'nin yerine takmanı öneririm.
Çıkarttığın HDD'yi de aparatın içine koyarak kullanırsan elde ettiğin verim daha stabil olacaktır.
Ya dizüstü çok eski ise yani sata değilse ? O zaman ne olacak...? Sata 2 de olabilir, onun da önemli olduğuna dikkat çekmek isterim.O zaman normal SSD alır, CD sürücüsü var ise oraya takar
Üyenin aklına yatar ve bu durum içinde bizden yardım isterse sistem detaylarını ister ona göre hareket ederizYa dizüstü çok eski ise yani sata değilse ? O zaman ne olacak...? Sata 2 de olabilir, onun da önemli olduğuna dikkat çekmek isterim.
Marka ve model, anakart özellikleri bilinmeli ki öncelikle ssd takıp takmamanın hayırlı olup olmayacağı değerlendirilebilinsin. İşte ben buna dikkat çekmek istedim, direkt vatandaşa pahalı m2 dersen kişi ne yapacağını şaşırır mağazada, ne alacağını bilemezÜyenin aklına yatar ve bu durum içinde bizden yardım isterse sistem detaylarını ister ona göre hareket ederiz
hdd traktörse sdd f1 arabası bile denirBilgisayar donanımı konusunda çok bilgi sahibi değilim ama Hp laptop kullanıyorum. Ssd taktıktan sonra sanki işlemcisini yükseltmişim gibi hızı arttı