SSD Harddisk Kampanya Bilen Varmı ?

kilicaslan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba shiftdelete.net üyeleri öncelikler aranıza yeni katıldım.
2-3 aydan bu yana araştırıyorum. SSD hardiske ihtiyacım var. Bana uyacak en ucuz 60 GB SSD harddiskler 180-230 TL aralarında bu konuda bilgisi olan varmı veya iyi bir kampanya ve indirim yapan bir yer biliyormusunuz ?
Şimdiden Teşekkürler. :rolleyes:

kilicaslan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emeklerinize sağlık ben alacağım ürünü buldum.

OCZ 60GB Vertex 3 Serisi Sata 3.0 SSD ( 535MB Okuma/ 480MB Yazma) 192 TL

OCZ 120GB Vertex 3 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma/ 500MB Yazma) 272 TL

120 GB OLAN TAMAMDIR YARIN İLK İŞİM BU ÜRÜNÜ ALMAK. HERKESE TŞK.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben de 120 almayı düşünüyorum. biraz daha araştırıp bakacağım.

kilicaslan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de 120 almayı düşünüyorum. biraz daha araştırıp bakacağım.

3 aydan bu yana araştırma içerisindeyim. Özelliklerinide araştırdım. Şu andada indirimde. bana sorarsan kaçırma derim ihiyacın varsa eğer. ikinci ellerine bakıyorsun garantisi bile olmayan ürünler sıfırınla 10-20 tl oynuyor. ayrıca senkron denilen bir durum olduğunu araştırmalar sonucunda ulaştım. forumdaki arkadaşlar baya bi yardımcı oldular. seninde bi bakmanı tavsiye ederim.

http://forum.shiftdelete.net/donani...disk-sata-iii-normal-bir-anakarta-uyarmi.html

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
abi 1 tb 3.5 inç var çok kazma geliyo taşısan taşınmaz zamanında kaç paraya kıyıp almıştım:huh: bi 120likde ben düşünüyorum bakalım :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
3 aydan bu yana araştırma içerisindeyim. Özelliklerinide araştırdım. Şu andada indirimde. bana sorarsan kaçırma derim ihiyacın varsa eğer. ikinci ellerine bakıyorsun garantisi bile olmayan ürünler sıfırınla 10-20 tl oynuyor. ayrıca senkron denilen bir durum olduğunu araştırmalar sonucunda ulaştım. forumdaki arkadaşlar baya bi yardımcı oldular. seninde bi bakmanı tavsiye ederim.

http://forum.shiftdelete.net/donani...disk-sata-iii-normal-bir-anakarta-uyarmi.html
NVIDIA GEFORCE GT 635M ekran kartı var. 120 SSD 'de aldım mı beni kimse tutamaz :)

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ocz şu anda önermem size arkadaşlar firmware problemi var hızı düşmüş durumda şu anda yeni firmware gelmeden almayın bence ama yinede siz bilirsiniz firmware beklicem diyorsanız alabilirsiniz, ben ocz almıştım 2 tane ikisinde de arıza olmuştu team ssd aldım hepsinden daha iyi özellikleri duraclass durawrite gibi üstün özellikler var trim desteği olmayan işletim sistemlerde bile trim görevi görüyor. Team veya corsair force gt 3 alın bence.. Fiyat farkına bakmayın asla özelliklere bakın illa ocz alacaksanız ocz vertex 4 versiyonunu alın.

kilicaslan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ocz şu anda önermem size arkadaşlar firmware problemi var hızı düşmüş durumda şu anda yeni firmware gelmeden almayın bence ama yinede siz bilirsiniz firmware beklicem diyorsanız alabilirsiniz, ben ocz almıştım 2 tane ikisinde de arıza olmuştu team ssd aldım hepsinden daha iyi özellikleri duraclass durawrite gibi üstün özellikler var trim desteği olmayan işletim sistemlerde bile trim görevi görüyor. Team veya corsair force gt 3 alın bence.. Fiyat farkına bakmayın asla özelliklere bakın illa ocz alacaksanız ocz vertex 4 versiyonunu alın.

biraz fiyat olarakta makul olması lazım. Çok profesyonel olarak kullanmıyıcam. bir tane daha buldum senin açıklamaların yine kafamı karıştırdı şu firmware olayı
birde şuna baksan bu nasıl olur SANDISK 120GB Extreme SATA 3.0 SSD ( Okuma 550MB - Yazma 510MB)

kilicaslan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
biraz fiyat olarakta makul olması lazım. Çok profesyonel olarak kullanmıyıcam. bir tane daha buldum senin açıklamaların yine kafamı karıştırdı şu firmware olayı
birde şuna baksan bu nasıl olur SANDISK 120GB Extreme SATA 3.0 SSD ( Okuma 550MB - Yazma 510MB)

Ocz'nin firmware yazılımında sorun var şu anda hatalar çok kontrolcüsü bu yüzden farkedilmesede performans kaybı yaşatacaktır o yüzden şu anda uzak dur oczden. Dediğim gibi team s3 veya corsair force gt 3 serisinden birini al çünkü diğerlerinden artı olarak Duraclass ve
DuraWrite teknolojisi var bunlarda ama bütçen kısıtlı ise sandiski al derim​

-Duraclass:
TRIM'in olmadığı işletim sistemlerinde performansın hep aynı kalır. Mesela linux veya macosta trim desteği yoksa devreye bu teknoloji giriyor.
DuraWrite: Akıllı hücre yöntemiyle diske ne kadar veri yazılırsa yazılsın diskin ömrünü uzatıyor.