Oyunun donmasını SSD'ye nasıl bağladın kardeşimmerhaba arkadaşlar valorantta oyuna girerken karşılaşma bulundu diyor 5 den geriye sayıyor sonra 0 da donuyor arkadaşımda ssd var onda böyle bir sorun yok ssd alırsam bu sorun çözülürmü?
Forum oyunu arkadaşın sistemini tahmin etme(!)merhaba arkadaşlar valorantta oyuna girerken karşılaşma bulundu diyor 5 den geriye sayıyor sonra 0 da donuyor arkadaşımda ssd var onda böyle bir sorun yok ssd alırsam bu sorun çözülürmü?
girişOyunun donmasını SSD'ye nasıl bağladın kardeşim
donmasından kastım geç girmesi ama yinede pardonOyunun donmasını SSD'ye nasıl bağladın kardeşim
Forum oyunu arkadaşın sistemini tahmin etme(!)
Sistem Özellikleri nelerdir? ?
pc 3 yıllık 1ay önce format atıldı hdd sağlık durumu iyi fan kullanıyorumFikir vermesi açısından buraya atayım:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayar kaç yıllık, temizlik ve bakımları yapıldı mı, kaç yıldır temiz format atılmadı?
Isı değerleri nasıl, aşırı ısınıyor mu, hdd crstaldiskmark testi yaptın mı, sağlık durumu nedir?
Formatı imaj olarak mı atıldı yoksa Temiz format mı atıldı, fan kullanmandan ziyade 3 yıllık bilgisayarda toz birikimi olabilir, sıcaklık değerleri takip edilmeli bir grafik testi eşliğinde...pc 3 yıllık 1ay önce format atıldı hdd sağlık durumu iyi fan kullanıyorum
hmm anladım bilgilendirmeniz için teşekkürlerFormatı imaj olarak mı atıldı yoksa Temiz format mı atıldı, fan kullanmandan ziyade 3 yıllık bilgisayarda toz birikimi olabilir, sıcaklık değerleri takip edilmeli bir grafik testi eşliğinde...
küçük olması onun aptal veya kötü biri olduğu anlamına gelmez.ssd ile alakalı olduğunu nerden anladın? Başka bir sorun olamaz mı? Hani sistem özelliklerin, müneccim miyiz biz
Sorduğun sorunun analizini yaparsak ya yaşın çok küçük ya da hiç bilgisayardan anlamıyorsun ?
evet küçük olabilirm ama ssd oyunlarda giriş hızı pc açılış hızına etki ediyor diye biliyorum yinede yanlış biliyorsam pardonküçük olması onun aptal veya kötü biri olduğu anlamına gelmez.
Ne aptal ifadesini kullandım ne de kötü bir ifade ... Oku önce yazdıklarımı lütfen.küçük olması onun aptal veya kötü biri olduğu anlamına gelmez.
evet,oyunlarında hızlı açılır,birazda fps artışı görürsün.peki ssd alırsam en azından geç girme olayları çözülürmü
çok sağolunevet,oyunlarında hızlı açılır,birazda fps artışı görürsün.
Önce test yapılmalı bilgisayarına, normal şartlarda o dediğin oyuna giriş çok uzun olmamalı ama zaten ifadelerin muğlak... Kaç dakika sürüyor mesela oyuna girişin?peki ssd alırsam en azından geç girme olayları çözülürmü
söyle diyim arkadaşım oyuna giriyor karakter alıyor ben daha yeni giriyorum karakter alma yerineÖnce test yapılmalı bilgisayarına, normal şartlarda o dediğin oyuna giriş çok uzun olmamalı ama zaten ifadelerin muğlak... Kaç dakika sürüyor mesela oyuna girişin?
Bilgisayarınızda Virüs olabilir. ESET Antivirüs'ünün Deneme Sürümünü Buradan inidrilebilirsiniz.peki ssd alırsam en azından geç girme olayları çözülürmü
Online ise internetin de yavaş olabilirsöyle diyim arkadaşım oyuna giriyor karakter alıyor ben daha yeni giriyorum karakter alma yerine
internettten olacağını sanmıyorum ikimizin ping değerleri bile aynıOnline ise internetin de yavaş olabilirBir çok sebep var yani...
sanmıyorum format atalı 1 ay felan oldu ama yinede kullanırım teşekkür ederim
malesefHDD'nizin rpm (dakika başına dönme)'inizi biliyor musunuz?
Yine Denemenizi Tavsiye Ederim.sanmıyorum format atalı 1 ay felan oldu ama yinede kullanırım teşekkür ederim
deniyeceğim iniyor şuanYine Denemenizi Tavsiye Ederim.
Görev Yöneticisi Açınız Disk 0 sekmesine gelip sağ üstünde HDD nizin adı yazacak ss alıp atabilirsen iyi olur.malesef
Görev Yöneticisi Açınız Disk 0 sekmesine gelip sağ üstünde HDD nizin adı yazacak ss alıp atabilirsen iyi olur.
rica ederim 5400rpm sanırsamTeşekkürler
Evet 5400rpmrica ederim 5400rpm sanırsam
neymiş acaba sıkıntıTeşekkürler