Bu tip programlar beraber kullanıldığı zaman böyle şeyler yapabiliyorlar.Spyware Doctor kullanmana gerek yok zaten Eset Smart Security'de spyware koruması var bildiğim kadarıyla.
Bu tip programlar beraber kullanıldığı zaman böyle şeyler yapabiliyorlar.Spyware Doctor kullanmana gerek yok zaten Eset Smart Security'de spyware koruması var bildiğim kadarıyla.
Arkadaşlar Eset Smart Security ne Güvenliği var nede spyware si bence kullanmayın eset yüklü makinaya spy için başka program kuruyorum birsürü bulup siliyo eset uyuyor + virüs içinde geçerli Kesinlikle önermem
Bilgi işlemci arkadaşlar iyi bilir virüs programı yok demesinler diye kurulacak programlardan birisi
Bu arada Resime gelince Doktorun veritabanı bilgileri Normal bişi yani
Şimdi En iyi Antivirüs+spy Programını seçmeye kalksak herkesin kendi fikirleri ortaya çıkcaktır.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/51686-en-iyi-antivirus-hangisi.html
Burda 1 avira 2 avast
Benim Programım Avira ama yukarıda avast var 2 sırada onun yerine kaspersky olmalı diye düşünüyorum kaspersky 1 defa kullandım oldukça başarılı ama Avira ile Daha rahatım
ilk msj da belirttim doktorun veritabanından kaynaklanıyor içerisindeki bazı kelimeler dosya uzantılarını virüs olarak görüyordur... Normal bişi zaten ikitane spyware koruyucu arasında kavga ediyor