Spyware Doctor'ta Virüs

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Spyware Doctorla her taramamda ESET Smart Security

Aşagıdaki Resimdeki gibi Sürekli olarak Virüs Uyarısı yapıyor

Spyware Doctor'ı kaldırdım ama Sebebi Sizce

ESET Smart Security'danmı yoksa Spyware Doctor'danmı Kaynaklanıyordur.:helpsmilie::helpsmilie:

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu tip programlar beraber kullanıldığı zaman böyle şeyler yapabiliyorlar.Spyware Doctor kullanmana gerek yok zaten Eset Smart Security'de spyware koruması var bildiğim kadarıyla.

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tip programlar beraber kullanıldığı zaman böyle şeyler yapabiliyorlar.Spyware Doctor kullanmana gerek yok zaten Eset Smart Security'de spyware koruması var bildiğim kadarıyla.

Yani programlar çakıştı Sorun bu Ölemi Truva Atı oluşturmuyormu yani

Spyware Doctor

ozcsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar Eset Smart Security ne Güvenliği var nede spyware si bence kullanmayın eset yüklü makinaya spy için başka program kuruyorum birsürü bulup siliyo eset uyuyor + virüs içinde geçerli Kesinlikle önermem
Bilgi işlemci arkadaşlar iyi bilir virüs programı yok demesinler diye kurulacak programlardan birisi

Bu arada Resime gelince Doktorun veritabanı bilgileri Normal bişi yani

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Eset Smart Security ne Güvenliği var nede spyware si bence kullanmayın eset yüklü makinaya spy için başka program kuruyorum birsürü bulup siliyo eset uyuyor + virüs içinde geçerli Kesinlikle önermem
Bilgi işlemci arkadaşlar iyi bilir virüs programı yok demesinler diye kurulacak programlardan birisi
Bu arada Resime gelince Doktorun veritabanı bilgileri Normal bişi yani

Burda Öle demiyor ama

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

ozcsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi En iyi Antivirüs+spy Programını seçmeye kalksak herkesin kendi fikirleri ortaya çıkcaktır.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/51686-en-iyi-antivirus-hangisi.html
Burda 1 avira 2 avast
Benim Programım Avira ama yukarıda avast var 2 sırada onun yerine kaspersky olmalı diye düşünüyorum kaspersky 1 defa kullandım oldukça başarılı ama Avira ile Daha rahatım

Bende Avira Premium Security Suite Kullanıyordum Key süresi bittide

Ondan Eset var

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama Ben ne cvp istedim n cvplar geliyor...

Arkadaşlar hiç bu Durum Hakkında Doğru Düzgün

1 Öneri Yapabilecek 1 i si Yokmu ?

ozcsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk msj da belirttim doktorun veritabanından kaynaklanıyor içerisindeki bazı kelimeler dosya uzantılarını virüs olarak görüyordur... Normal bişi zaten ikitane spyware koruyucu arasında kavga ediyor

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilk msj da belirttim doktorun veritabanından kaynaklanıyor içerisindeki bazı kelimeler dosya uzantılarını virüs olarak görüyordur... Normal bişi zaten ikitane spyware koruyucu arasında kavga ediyor

Teşekkürler Cvp ların için Mantıklı bende öle düşünüyorum ama...

Ben modetatörlerden öneri istemiştim !!

Çünkü Spyware Doctor'da kullanmak istiyorum

Ayrıca Kullanıcı seviyeni bilmediğim için Bu Konuda yani virüsle ilgili

1 durum varmı Yokmu Bunu Moderatörlere bırak.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Birkan!Mesajların tamamını kalın punto ile yazmıyoruz...Hele Grande Punto ile hiç!

Konuna gelince Eset bir çakışmadan dolayı bu tehditleri algılıyor olabilir.