Spyware doctor

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Geçen gün bu antivirüs proğramını Google Pack paketiyle indirdim şimdiye kadar bir çok antivirüs proğramı kullandım ama bunun kadar hızlı ve etkilisini görmedimAynı pc de AVG de kurulu ama bunun bulduklarını AVG hissetmiyor bile ne dersiniz sizcede iyimidir bu proğram

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İyi ama çok kasıyor ben kullandım ordan bilyorum. Ve lisanslı değilse eğer ürüni bulduğu virüs v.b. şeleri silmiyor sadece gösteriyor lisans almanı öneriyor.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Satın alma amaçlı bulunan virüsler olarak düşündürüyor beni o yüzden kullanmıyorum o tür programları

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Nod32 den şaşmayın.Maceraya atılmayın.:thumbup1:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
program çok süper ama lisanslı kullanırsan.biraz da pcyi kasar. ama nod32den şaşma derim:thumbup1:

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Yaramaz diyorsun yani

Yaramadığını düşünüyorum bu tür programların anlık temizleme için kullanılabilir belki combofix gibi ama sistemimde sürekli çalışmasına gerek yok :)

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Nod32 den şaşmayın.Maceraya atılmayın.:thumbup1:

Nod32, Spyware Doctor'un bulduğu spywareları bulmaz, bulamaz. Diğer Antivirüs programlarının bu yöndeki zayıflığı Nod32'de de mevcut. Antivirüs programları virus konusunda iyi olabilirler ama spyware konusunda zayıflar.
Elma ile Armut durumu gibi birşey.

Geçen gün bu antivirüs proğramını Google Pack paketiyle indirdim şimdiye kadar bir çok antivirüs proğramı kullandım ama bunun kadar hızlı ve etkilisini görmedimAynı pc de AVG de kurulu ama bunun bulduklarını AVG hissetmiyor bile ne dersiniz sizcede iyimidir bu proğram

Programı, Google paketle indirdiğiniz için program ücretsiz ve lisanlı, yani bulduklarını silmeme gibi bir durum söz konusu değil. Google paketle gelen bu sürüm ücrtesiz olarak herekes tarafından kulanılabilir.

Program fena bir program değil. ama bazı sorunlarıda beraberinde getirebilir. şuan kullanmıyorum ama kullandığım sıralarda Antivirus ile tarama yaptığımda "Madlnjection.rtk malvare" uyarısı çıkıyordu ve bu uyarının kaynağıda C:\Windows\System32\drivers klasörünü gösteriyordu.
silmeme ragmen her açılış sonrası tarama yaptığımda bu tarama sonucuyla ve o klasörde yer alan mchInjDrv.sys uzantısıyla karşılaşıyordum. Araştımalarım sonucunda bu dosyayı Spyware Doctorun açılışta yüklediğini öğrendim. Her nekadar bilgisayara zarar vereceğini sanmamam rağmen her taramada karşıma çıktığı için programı kaldırdım. Sorun çıkacağını sanmıyordum ama her taramada karşıma çıkması rahatsızlık vermişti.

Bu anlattıklarım 2009 Nisan-Mayıs Ay'ında başıma gelenlerdi; Şuan C:\Windows\System32\drivers klasörüne yine mchInjDrv.sys yerleştiriyormu onuda bilmiyorum açıkçası.

Eğer kullanmaya devam edecekseniz ileride nelerle karşılabileceğiniz bilmeniz açısından bu bilgileri aktarayım dedim.

O uzantının Antivirüs taramalarında ki diğer isimleride şu şekildeydi: Trojan.Small-4369, Unclassified Malware, Win32.Banker, W32/Agent.GO!tr.rkit, Win32/Monitor.PcAgent, Trojan/Agent.go

Ayrıca benim şuanda kullandığım ve çok memnun olduğum (Türkçe desteği malesef yok) ücretsiz sürümüde olan, Advanced System Protector programını önerebilirim. Bu programda herangi bir sorunla karşılaşmadım.

sersev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Antivirüs programıyla spyware(casus yazılım), malware(kötücül yazılım)birbiriyle karıştırıyorlar.Spyware doktor casus vb yazılımları bulur,virüs programın ise virüsleri tarar.Bu yüzden antivirüs programının yanına birde kötü yazılım programı kurmalısın.Spyware in ücretsiz sürümü casus yazılınları bulur ama silmez.Paralı sürümünü alırsan faydalı olur.Ücretsiz istersen Adaware, spyware terminatör,advanced system care i önerebilirim.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Sistemin iyiyse güzel program ama kaspersky 6'dan bile fazla kasıyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Nod 32 iyi olduğunu biliyorumda bu antivirüs proğramı hiç kasmıyor aleti birde çok iyi tesbitlerde bulunuyor

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Spyware Doctor antivirüs programı değil. Komple bir security paketine geçmeni tavsiye ederim. Ayrıca Eset virüslerde başarılı olmasına rağmen spyware ler üzerinde çok pasif. Security ye gerek yok diyorsan malwarebytes anti-malware programını tavsiye ederim. Gayet başarılı.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Nod 32 iyi olduğunu biliyorumda bu antivirüs proğramı hiç kasmıyor aleti birde çok iyi tesbitlerde bulunuyor

tolgasal arakadaşımızın uyarısını gözönüne almanda yarar var. Spyware Doctor Antivirüs programlarının işini yapmaz. yanında mutlaka bir antivirüs programıda bulundurmanız gerekir.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
tolgasal arakadaşımızın uyarısını gözönüne almanda yarar var. Spyware Doctor Antivirüs programlarının işini yapmaz. yanında mutlaka bir antivirüs programıda bulundurmanız gerekir.

Sizlere katılıyorum akadaşlar pc de bunun yanında AVG de kurulu zaten benim anlamadığım spyware doctorun bulduğu virüsleri bu antivirüs proğramları neden bulamıyor Yoksa adamlar bir numaramı çeviriyorlar bunun orjinalini almamız için acaba:huh:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende nod32 yi beğenmiyorum arkadaş..
IObit security360 ı öneririm.. (virus programı değil)

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Sizlere katılıyorum akadaşlar pc de bunun yanında AVG de kurulu zaten benim anlamadığım spyware doctorun bulduğu virüsleri bu antivirüs proğramları neden bulamıyor Yoksa adamlar bir numaramı çeviriyorlar bunun orjinalini almamız için acaba:huh:

Her nekadar ikisinde zaralı yazılımlar olsada, Virüs ile spywarelar birbirinden ayrılıyor.
Spyware Doctor programıda virüs programlarının bulduğu virüsleri bulamaz.
Dolayısıyla AVG'nin ulamadığını bulması gayet normal.

Hernekadar Antivirüs programları Spywareları bulduklarını belirtselerde bu tür spyware programların bulduğu çoğu Spyware bulma konusunda yetersiz kalıyorlar.

Bunu programı alsınlar diye yaptığını sanmıyorum (spyware doctor). Çünkü Google paket ile gelen Spyware Doctor (Ücretsiz) ile sitesinden indireceğiniz (satın alacağınız) Spyware Doctor arasında fark yok (enazından ben göremedim). O yüzden bu yola gideceğini pek düşünmüyorum.