Spybot Kimdir Diyorsan İçerde!

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Forumdaki Keyifli Röportajlardan sonra Bir Tanesini De Spybot İle Yapalım İstedim

Buyrun muhabbete..

ZorhaK:

*evet forumda herkesin aşina olduğu Spybot ile röportaj yapmaya karar verdik.Sorular doğaçlama olacak maksat spybot u biraz daha yakından tanımak
merhaba spybot

SpyBot..
Merhaba
ZorhaK:
*İlk soru geliyor..SDN ile tanışman nasıl oldu ..İlk görüşte bağımlılık yaptı mı yoksa zamanla alıştığın ve bağlandığın bir site mi oldu?
SpyBot..:
*Sdn ile tanışmam bir antivirüs programı ararken rastgele sdn çıktı karşıma.:D evet bağımlılık yaptı günün 15 saati forumdayım
ZorhaK:
*Günün 15 saati..Hmm..güzelmiş:)
*Peki Hemen aklımdayken nickinin anlamını sorayım ve varsa hikayesini de bizimle paylaşır mısın?
SpyBot..:
*Spybot search ünlü malware silici yok edici..:D
ZorhaK:
*Etkisinde kaldın desene(bu arada benim bu konudaki bilgisizliğimi ortaya çıkardın)
SpyBot..:
*Aynen öyle oldu...:D
ZorhaK:
*Spybot forumda açılan konularda yaptığın yorumlar genelde çok kısa oluyor en fazla üç kelimeden oluşan yorumlar mesela''güzelmiş'' ya da '' evet katılıyorum'' sen de bu durumun farkındamısın yoksa bunları duyduguna şaşırdın mı?
SpyBot..:
*Hayır şaşırmadım ama yapımda var çok uzun mesaj yazmayı sevmiyorum...:)
ZorhaK:
*Spybot seni sporla alakalı konulrda da pek göremiyoruz spora olan ilgin az mı?
SpyBot..:
*Evet denebilir bilardo hariç pek sporla aram yoktur ama beşiktaşlıyım beşiktaşa herzaman gereken desteği veririr vermişimdirde zaten forumda...:)
ZorhaK:
*Hmm ..şimdi bu röportajın biraz aykırı olmasını istiyorum küçük bir oyuna varmısın hazır mısın?
SpyBot..:
*Hazırım bekliyorum..
ZorhaK:
*ben sana forumdan üye ismi söyleyeceğim sen fazla düşünmeden ilk aklına gelen kelimeleri ya da cümleyi yazacaksın.Benim e aklımda özellikle söylemek istediğim üyeler yok doğaçlama olacak yani tamammı başlıyoruz?
SpyBot..:
*Biraz zormuş alalım üyenin ismini..
ZorhaK:
* :D
*GKHNCKR
SpyBot..:
*Gökhan geliyor yani kendi ismim..:D
ZorhaK:
*hehe uyanık seni neyse adını da öğrenmiş olduk :)
*Pesimist
SpyBot..:
*Öfkeli..:)
ZorhaK:
*AliA
*(spybot Alia deyince dondu kaldı 1 dkdır cvp bekliyorum aramızda kalsın)
SpyBot..:
*Hımm sıradışı diyelim pek çözemedim kendisini..:D
ZorhaK:
*Son bi üye hmmm e hadi o da Zorha olsun..?
*zorhaK
*?
SpyBot..:
*Kendisi severim ayrıca yorumları severek okuyorum..:)
ZorhaK:
*Körler sağırlar birbirini ağırlar deyip bu oyunu sonlandırıyoruz :D
SpyBot..:
*Biraz öyle oldu.:D
ZorhaK:
*Seni geceleri geç saatlerde forumda görmek mümkün değil.Bir aa sabahları çok erken saatte kalkmak zorunda oldugunu söylemiştin.Sebebi nedir?
SpyBot..:
*Geceleri enfazla 2'ye kadar duruyorum forumda uykum geliyor yatıyorum 1 haftalık geçiçi işte çalışıyordum o yüzden erken kalkmak gerekti..:)
ZorhaK:
*:)İyi bakalım bunu da öğrendik.Demekki neymiş..Senin uzun yol şoförlüğüne güvenilmezmiş :D
SpyBot..:
*Evet yolda uyurum mazallah.:D
ZorhaK:
*Peki spybot mod oldun tebrik ederiz beklediğin bir gelişmemiydi yoksa sürpriz mi oldu senin için?
SpyBot..:
*Süpriz oldu şahsen..:)
ZorhaK:
*İyi bakalım ozaman daha çok sevinmişsindir bu güzel olaya..Röportajı n sonlarına yaklaşıyoruz.Senin de bildiğin gibi Daha önceden hazırlanmamış doğaçlama bir röportaj oluyor bu.....Şimdi bir soru daha geliyor
SpyBot..:
*Gelsin...
ZorhaK:
*Spybot forumda senin yorumları takip edenler kadınlaa olan düşkünlüğünü farketmişlerdir.Sen de bunun farkın damısın :DYani bu gibi konulara ilgi duyduğunun yoksa ''adımı çıkardılar masumum'' mu diyorsun :D
SpyBot..:
*Aslında pek kadınlara düşkün değilimdir adımı çıkartan utansın diyelim...D: ama arada güzel kızlara bakmak sevabtır..
ZorhaK:
*Paylaştığın masaüstü resimleri genelde arabalarla ilgili oluyor.Araçlara bir düşkünlük sözkonusu mu?evet ise cevabın bunun nasıl başladığını ve ne derecede oldugunu yazar mısın.?
SpyBot..:
*Evet hemde felaket derece düşkünüm çoçukluktan beri nasıl başladı 9 yaşında babamın bana akülü araba alması kısmetse yakın zamanda kendime doblo alacağım...:)
ZorhaK:
*İlginnç.Senin gibi aaba merakı fazla olan birinin doblo alması ilginç yani sanırım bu aracı alman için başkalarının istekleri de etkili olmuştur.Yoksa seni daha spor bir araçla görmeyi isterdik
SpyBot..:
*Para sıkıntısı diyelim yoksa bende almak isterdim Bmw doblo almamım sebebi ise hem ucuz hemde geniş araç arkaya 7 kişi rahat sığar..:D
ZorhaK:
* :D:D
*spy röportajımızı sonlandırıyoruz.Buradan SDN üylereine seslenmek istermisin? ne demek istiyorsun bu satırları okuyan SDN dostlarına?

SpyBot..:
*Valla şuan aklıma gelmiyor ama gelince söylerim eklersin buradan tüm üyelere sevgiler saygılar çok çalışın çok konu açın sdn'yi en üst sıralara taşıyın diyorum çok sosyal bir mesaj oldu sanırım..:D
ZorhaK:
*Sanırım :D
*Spy seni seviyoruz..Teşekkürler
SpyBot..:
*Ben teşekkür ederim Zorhak...:)

Not:Bu kısım da röportajın kamera arkası olsun :D

ZorhaK:

*Şş bak hele :D resim ekleyecek miyiz yazının sonuna?
SpyBot..:
*bidakka resimlere bakıyım..:D
ZorhaK:
*sen onlara bak sonra yükle bana link verirsin
*ben düzenleme yapıyorum
SpyBot..

*Okey..:D

sb1qxe.jpg

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
spybot resimden gördüğüm kadarıyla hakkaten spybot :D

Söyleşi çok güzel olmuş teşekkürler.:)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bu hergün msn de yaptığımız muhabbetler gibi bişey olmuş ZorhaK ustam :D
Biraz da kişisele inseydik iyi olurdu, o kişiselde neler yatıyor bir bilseniz :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Gayet güzel olmuş elinize sağlık
Doğaçlama yani...
Spy da yanlış anlamalardan bu sayede kurtulur belki:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bu hergün msn de yaptığımız muhabbetler gibi bişey olmuş ZorhaK ustam :D
Biraz da kişisele inseydik iyi olurdu, o kişiselde neler yatıyor bir bilseniz :D

Ne yatıyor ismail söyle çekinme..:4:

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kamera arkası çok güzelmiş... Severek okudum... Kıdemli üyeler çeşitlendirin..:)

O gözlüğü piyasada bulmak zor olsa gerek.. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ismail özellikle özel hayatına dair bişey sormadım:)

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Güzel içten bir röportaj olmuş spy ı daha iyi tanıdık :D Röportajı yapan ZorhaK a ve ona eşlik eden spybot a teşekkürler bize böyle bir çalışma hazırladıkları için :)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Gece görüşlü gözlüklerde güzelmiş...:laugh:
Hayırdır yeşil gözlüsün ve bizden saklıyor musun yoksa Gökhan kardeşim...:laugh:

Şaka bir yana güzel bir röportaj olmuş...Teşekkürler.:flowers:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Gece görüşlü gözlüklerde güzelmiş...:laugh:
Hayırdır yeşil gözlüsün ve bizden saklıyor musun yoksa Gökhan kardeşim...:laugh:

Şaka bir yana güzel bir röportaj olmuş...Teşekkürler.:flowers:
Yok gözleri değer diye korkuyor :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Gerçekten çok güzel olmuş röportajınız.

Bende ajdarla röportaj yapmak istiyorum. Hep bu soruyu sormak istemişimdir kendisine. Evet ajdar senin için şurup gibi diyorlar ne diyorsun bu konuyla ilgili :D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
nerde yaşıyosun bekar evindemi öğrenci yurdundamı arkada ranzalar varda:Dve sanırım o ranzadada biri var kim o :??

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Valla merak ettiğim bir çok şey açığa çıkmış iyi oldu, Bu röportajın hazırlanmasında ve yayınlanmasında emeği geçenlere ve ekranları başında bizi izleyen herkeze teşekkür ediyorum saygılar sevgiler

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Bence asıl kilit soru avatarının neden sıklıkla değiştiriyor olması :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Valla merak ettiğim bir çok şey açığa çıkmış iyi oldu, Bu röportajın hazırlanmasında ve yayınlanmasında emeği geçenlere ve ekranları başında bizi izleyen herkeze teşekkür ediyorum saygılar sevgiler

Merak ettikleriz...?:)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
O kadar uzun süre forumda kaldığın için ve sanki sirayla hangi konu olursa olsun çok çok kısa cevaplar vermenden dolayı Sdn nin Spybot'u olarak düşünmedim değil zamanında.
Profil resmin hep bayan ağırlıklı olduğu için bayan üye zannediyordum

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
O kadar uzun süre forumda kaldığın için ve sanki sirayla hangi konu olursa olsun çok çok kısa cevaplar vermenden dolayı Sdn nin Spybot'u olarak düşünmedim değil zamanında.
Profil resmin hep bayan ağırlıklı olduğu için bayan üye zannediyordum

O konuya cevap verdim röportajda....:)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Teşekkürler arkadaşlar.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Zorhak bu doğaçlama işi dalga dalga yayılmaz değil mi ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Teşekkürler Spybot ve zorhak güzel olmuş ama biraz daha özele girilseymiş daha güzel olurmuş..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Herkes özeli meak ediyor:)

Ama durun bakalım röportajlar devam edecek:)