Spybot/ Ad Aware/ Emsisoft Tavsiye?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan annazya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

annazya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda avira antivirüs premium + comodo firewall var. Bu ikisinin yanına
-spybot-search & destroy
-Lavasoft Ad Aware
-Emsisoft Anti- Malware

Programlarıdan birini kurmak istiyorum. Sİzce hangisi kullanmalıyım? Bu arada emsisoft craklı şeylere pek yaramıyormuş galiba :) mesela pes12 crak ve yaması vardı extreme 12 gibi. Bu programda bunun gibi bazı öğeleri tarama dışı bırakabiliyor muyuz? Veya yukarıdaki programların birinde var mı bu özellik?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir kere crackleri tarama işlemini devre dışı bırakacaksan güvenlik yazılımı kuranın anlamı kalmıyor. Sorun bırakılabilirliğiydi cevaben evet emsisoftta bırakabilirsir. Tavsiyem Bir internet sec. yanına birtane hips yazılımı kurman yeterlidir. Fakat listeden illa birini seçeceksek oyum emsisofta

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bi kere crack felan çok meraklıysan emsisoft alayını temizler. tarama dışı da bırakabilirsin. o zaman da bi anlamı kalmaz programı kullanmanın. onun için spybot kurmanı tavsiye ederim. spybot hem iyi temizlik yapar hem de bağışıklama ile internet tarayıcının açıklarını kapatır :)

ad-aware dersen çok hantal bi program bence :)

annazya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi kere crack felan çok meraklıysan emsisoft alayını temizler. tarama dışı da bırakabilirsin. o zaman da bi anlamı kalmaz programı kullanmanın. onun için spybot kurmanı tavsiye ederim. spybot hem iyi temizlik yapar hem de bağışıklama ile internet tarayıcının açıklarını kapatır :)

ad-aware dersen çok hantal bi program bence :)

teşekkürler. Ya meraktan değil de lazım oluyor bazen. yoksa gisip öyle craklama yapmayı ben de sevmiyorum. O zaman benim için en iyisi spybot. Peki bunun son sürümü nedir, hangi sürümü indirmeliyim?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
teşekkürler. Ya meraktan değil de lazım oluyor bazen. yoksa gisip öyle craklama yapmayı ben de sevmiyorum. O zaman benim için en iyisi spybot. Peki bunun son sürümü nedir, hangi sürümü indirmeliyim?

en son final sürümü 1.6.2 buradan indirebilirsin. ama yakında 2. versiyonu çıkacak. şu an beta aşamasında. çıkınca güncellersin :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Avira'nın spyware desteği var zaten, yetmiyor mu :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Spybot iyidir bende 2.5 beta kullanıyorum :)