sappien Asistan Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 377 Reaksiyon puanı 326 Puanları 63 24 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar zayıflamak için spor yapıp dengeli beslenmeye başladım. Ancak evde elmalı turta yapılmış canım çok çekiyor 1 dilim yesem sorun olur mu?
Arkadaşlar zayıflamak için spor yapıp dengeli beslenmeye başladım. Ancak evde elmalı turta yapılmış canım çok çekiyor 1 dilim yesem sorun olur mu?
astegon Profesör Katılım 31 Ocak 2011 Mesajlar 2,973 Reaksiyon puanı 1,362 Puanları 293 24 Eylül 2019 #2 sappien dedi ki: Arkadaşlar zayıflamak için spor yapıp dengeli beslenmeye başladım. Ancak evde elmalı turta yapılmış canım çok çekiyor 1 dilim yesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Ye gitsin yahu. Dünyaya 1 kere geliyoruz. Sonra spor yaparken süreyi uzatırsın ne ki
sappien dedi ki: Arkadaşlar zayıflamak için spor yapıp dengeli beslenmeye başladım. Ancak evde elmalı turta yapılmış canım çok çekiyor 1 dilim yesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Ye gitsin yahu. Dünyaya 1 kere geliyoruz. Sonra spor yaparken süreyi uzatırsın ne ki