24 Eylül 2019 #1 sappien Asistan Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 377 Reaksiyon puanı 326 Puanları 63 Konum Dünya Arkadaşlar zayıflamak için spor yapıp dengeli beslenmeye başladım. Ancak evde elmalı turta yapılmış canım çok çekiyor 1 dilim yesem sorun olur mu?
Arkadaşlar zayıflamak için spor yapıp dengeli beslenmeye başladım. Ancak evde elmalı turta yapılmış canım çok çekiyor 1 dilim yesem sorun olur mu?
24 Eylül 2019 #2 astegon Profesör Katılım 31 Ocak 2011 Mesajlar 2,973 Reaksiyon puanı 1,361 Puanları 293 sappien dedi ki: Arkadaşlar zayıflamak için spor yapıp dengeli beslenmeye başladım. Ancak evde elmalı turta yapılmış canım çok çekiyor 1 dilim yesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Ye gitsin yahu. Dünyaya 1 kere geliyoruz. Sonra spor yaparken süreyi uzatırsın ne ki
sappien dedi ki: Arkadaşlar zayıflamak için spor yapıp dengeli beslenmeye başladım. Ancak evde elmalı turta yapılmış canım çok çekiyor 1 dilim yesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Ye gitsin yahu. Dünyaya 1 kere geliyoruz. Sonra spor yaparken süreyi uzatırsın ne ki