2 Ağustos 2013 #1 usta58 Öğrenci Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 16 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Ben visual basic ile splash ekranı yaptım bunu ben bi tane programın açılışı olmasını istiyorum nasıl yaparım lütfen bi yardım:clap:
Ben visual basic ile splash ekranı yaptım bunu ben bi tane programın açılışı olmasını istiyorum nasıl yaparım lütfen bi yardım:clap:
2 Ağustos 2013 #2 eSa Dekan Katılım 5 Kasım 2011 Mesajlar 9,782 Reaksiyon puanı 352 Puanları 263 Bu şekilde başka bir programa ilave edemezsiniz. Ancak kendi programınızda splash ekranından sonra, diğer programı çalıştırırsınız.
Bu şekilde başka bir programa ilave edemezsiniz. Ancak kendi programınızda splash ekranından sonra, diğer programı çalıştırırsınız.
5 Ağustos 2013 Konuyu başlatan #3 usta58 Öğrenci Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 16 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 bu işlemi nasıl yaparım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın.
5 Ağustos 2013 #4 O Onur2x Öğrenci Katılım 21 Nisan 2009 Mesajlar 54 Reaksiyon puanı 1 Puanları 8 Mantık çok basit o programın aynısını sen yazarsın visual basic de açılış ekranını da kodlarına dahil edersin başka türlü olmaz
Mantık çok basit o programın aynısını sen yazarsın visual basic de açılış ekranını da kodlarına dahil edersin başka türlü olmaz
8 Ağustos 2013 #5 TayfunDemirbass Öğrenci Katılım 17 Kasım 2012 Mesajlar 16 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 31 Projeni yaparsın içerisinde bir adet form eklersin ve bu formu SplashScreen yaparsın. Daha sonra ilk olarak bu formu başlatırsın olur biter
Projeni yaparsın içerisinde bir adet form eklersin ve bu formu SplashScreen yaparsın. Daha sonra ilk olarak bu formu başlatırsın olur biter