cx105lumutcan
Doçent
Merhaba az önce G5 im için spigen slim armor gun metal sipariş ettim. Bilgilerimi yazdım. Hepsiburadada kapıda ödeme yoktu heralde. Bende buradan aldım. Sıkıntı çıkmaz değil mi?
Sağol peki kılıf iyi mi?Sıkıntı yok site %100 güvenilir. Artık internet üzerinden kimse sahtekarlık yapamaz yasalar ve kurallar çok katılaştı.
Tabiki, kılıfın kalitesi tartışılmaz.Sağol peki kılıf iyi mi?
dır hetalde ama.site güvenli ama sipariş geç gelir yani söyle ben note 4 için sipariş vermiştim ellerinde o renk yok 1 haftaya gelir dediler baktım hala temin ediliyor diye yazıyor aradım ne oldu bizim kılıf dedim o rengi temin edemiyorlarmış bayan başka model veya ellerinde ki rengi önerdi kabul etmedim 2 güne param hesabıma geri yattı.
yani paranız kalmaz o konudan sıkıntı olmuyor ama sipariş bazen ellerinde olmayan ürüne sipariş açıyorlar talep toplayıp getirmek için bu sefer gelmeyince de boşa beklemiş oluyorsunuz. Siparişi vermeden arayıp sorun var derlerse siparişi geçin
Kullanan varmış demek ki Peel Smart uygulamasını. Htc ne zaman kendi uygulamasını çekti telefondan, ben de bıraktım kumanda özelliğini .Eğer kullandığın uygulama Peel değilse ve kullanışlı ise ismini alabilir miyim?Ben de daha yeni aldım m8 için, armor çok iyi ama kumanda özelliği kullanılmıyor kapattığı için önünü, o kısma cam yapsalarmış keşke.
Peel sevmiyorum marketten bi uygulama yükledim ama o da standart pek bi numarası yok, en iyisi LG'ninki ya, HTC'ye yüklemenin yollarını aradım bulamadım.Kullanan varmış demek ki Peel Smart uygulamasını. Htc ne zaman kendi uygulamasını çekti telefondan, ben de bıraktım kumanda özelliğini .Eğer kullandığın uygulama Peel değilse ve kullanışlı ise ismini alabilir miyim?
Htc kendi uygulamasını kaldırmakla hata etti. Ne güzel kullanıyordum. Gerçi artık ne kadar televizyon izliyorum orası ayrı konu fakat insan, olunca kullanıyorduPeel sevmiyorum marketten bi uygulama yükledim ama o da standart pek bi numarası yok, en iyisi LG'ninki ya, HTC'ye yüklemenin yollarını aradım bulamadım.
LG'ninkini diyorsan apk kurmakla kurulmuyor o malesef. Remote CT ile idare ediyorum.Htc kendi uygulamasını kaldırmakla hata etti. Ne güzel kullanıyordum. Gerçi artık ne kadar televizyon izliyorum orası ayrı konu fakat insan, olunca kullanıyordu. Apk vs internette bulamadın mı?