SpiderMan 3 save game sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Selamlar...
Arkdaşlar ben Sipiderman 3 yükledim.Oyunda bir sorun yok fakat bir türlü save game yapamadım.Yani oyun kayıt edilmiyor.Her açtığımda baştan başlamak istiyor.Save game de sorun var.Bu sorunu nasıl çözebilirim??

Bu arada oyun süper.Bir kaç ekran görüntüsü çektim. =) Her harketi mevcut oyunda.Tavsiye ederim herkese...
98012857.jpg

63601184.jpg

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Sadece dili İngilizce olan işletim sistemlerinde save edebiliyorsunuz demişti Activision ama sonra bi açıklama yapmıştı

Bilgisayar kullanıcı adında Türkçe karakter varsa bu yüzden sorun çıkarabiliyormuş

Örnegin kullanıcı adın ğ,ı gibi karakter var bunları g,i yap olmadı yeni bi kullanıcı aç ordan dene.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Sadece dili İngilizce olan işletim sistemlerinde save edebiliyorsunuz demişti Activision ama sonra bi açıklama yapmıştı

Bilgisayar kullanıcı adında Türkçe karakter varsa bu yüzden sorun çıkarabiliyormuş

Örnegin kullanıcı adın ğ,ı gibi karakter var bunları g,i yap olmadı yeni bi kullanıcı aç ordan dene.

Yeni kullanıcı adı derken 2 oturummu olacak yani Denetim masası > kullanıcı hesapları > Yeni Hesap oluştur Burdan mı diyorsunuz???

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Evet öyle bir dene olması lazım

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Evet öyle bir dene olması lazım

Peki başka bir yöntemi yokmu bunun?Ne biliym yama türü gibi bir şeyi.. =((

---------- saat 12:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:26 eklenmişti ----------

Ya da bu kullanıcı hesabını açarsam kesin sorun halolurmu???

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
İnternette bi çok kişinin sorunu bu şekilde çözülmüş.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
malesef sorun çözülmedi.yardımlarınız için tşkrederim

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Denetim masasından ikinci bir hesap al "Player" diye öyle dene.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben spiderman 3 oyununu bitirdim baştan başlamak istiyorum olmuyo

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
merhaba ben spiderman 3 oyununu bitirdim baştan başlamak istiyorum olmuyo

Belgelerinin içinde Activision diye bir klasör var onun içinde Spiderman3 diye bir klasör vardır. Oradaki save data ve saved data olabilir. bunlar senin profil dosyaların bunları yedekleyip silersen. yeniden başlayabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benimde save sorunum var yani kaydetmio bu soruna yardım edin lütfen not: hesap adı türkçe

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar, merhaba benim adım baran spiderman 3 indirdim gayet iyi çalışıyor ama görevleri kaydetmiyor tekrardan aynı göreve geçiyor not:bu arada bende save data olan dosya yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar oyuna girmek ve save dosyasının kaydetmesini istiyorsanız denetim masası kullanıcı hesaplardan yeni hesap oluşturun sonra bilgisayarı yeniden başlatın yeni hesabınıza girin ordan oyunu kaydediyor