ALPARS
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Yeni açtım.Daha dört gün olduGüzel ama biraz daha fazla paylaşıma ihtiyacı var gibi![]()
Haklısın ama...blog isminin kaynağıHayatımda hiç "Speak lan kaptan" diyesim gelmedi. Düşünüyorum da kimin durup dururken "Speak lan kaptan" diyesi gelir ve kim diyesim geldi diye bir blog sayfasını kendine mekan yapar. Bilemedim...Ama site içeriğindekiler daha önce görmediğim ilginç şeyler. Bu işi site olarak açacağına bir facebook sayfası olarak açsaydın daha mantıklı olmaz mıydı sence?
Facebookta hangi türde sayfa açarsam açıyım ilgi görmüyor bunu kesin olarak biliyorumYok videoyu daha önceden biliyorum, blog isminin nereden geldiğini de tahmin ettim zaten de sayfanın sloganı biraz saçma geldi bana: Speak Lan Kaptan diyesi gelenlerin mekanı... Hani karnı acıkanlar mekanı için lokantalar vardır ne biliyim babasından kaçak sigara içesi gelenler için tuvalet mekan yapılır vs. Ne biliyim çok ciddiye almamak gerek de, Zeki Kayahan Coşkun'un bir sözü var: Mizah ciddi iştir şakaya gelmez diye... Yani mizah yaparken mantığı elden bırakmazsak kaliteli mizah olur diye düşünüyorum. Ama sen yazdıklarımın kusuruna bakmayacaksın, düşüncedir en nihayetinde, kötü bir amacı yoktur
Bu arada facebook da ilgi çekemediğin bir konsept, blog sayfasında iş görür mü, onu hiç bilemedim...
İnşallah... Başarılar![]()
Sitenin isminin kaynağı güzel olmuş
Video'yu önceden izlediğimde gülme krizine girmiştim
Tebrikler site için![]()
Hoş site olmuş. Tebrikler![]()
Uygun bir font bulabilirsem ayarlarımBirde fontu değiştirsen güzel olur ya da "İ" olan bir font bulmalısın.![]()