Speak Lan Kaptan

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Güzel ama biraz daha fazla paylaşıma ihtiyacı var gibi :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hayatımda hiç "Speak lan kaptan" diyesim gelmedi. Düşünüyorum da kimin durup dururken "Speak lan kaptan" diyesi gelir ve kim diyesim geldi diye bir blog sayfasını kendine mekan yapar. Bilemedim... :) Ama site içeriğindekiler daha önce görmediğim ilginç şeyler. Bu işi site olarak açacağına bir facebook sayfası olarak açsaydın daha mantıklı olmaz mıydı sence?

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hayatımda hiç "Speak lan kaptan" diyesim gelmedi. Düşünüyorum da kimin durup dururken "Speak lan kaptan" diyesi gelir ve kim diyesim geldi diye bir blog sayfasını kendine mekan yapar. Bilemedim... :) Ama site içeriğindekiler daha önce görmediğim ilginç şeyler. Bu işi site olarak açacağına bir facebook sayfası olarak açsaydın daha mantıklı olmaz mıydı sence?
Haklısın ama...blog isminin kaynağı
Facebook'ta daha önceleri bunu gibi sayfaLAR açtım ancak millet ilgilenmiyor böyle şeylerler.
Ne biliyim herkes aşk,isyankar rap sözleri bulunan sayfaları beğeniyor.Bunun dışında kimse diğer sayfalara bırak beğenmeyi göz ucuyla bile bakmıyor...

Sloganı değiştirdim sayende:)
Başka açık var mı?:D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yok videoyu daha önceden biliyorum, blog isminin nereden geldiğini de tahmin ettim zaten de sayfanın sloganı biraz saçma geldi bana: Speak Lan Kaptan diyesi gelenlerin mekanı... Hani karnı acıkanlar mekanı için lokantalar vardır ne biliyim babasından kaçak sigara içesi gelenler için tuvalet mekan yapılır vs. Ne biliyim çok ciddiye almamak gerek de, Zeki Kayahan Coşkun'un bir sözü var: Mizah ciddi iştir şakaya gelmez diye... Yani mizah yaparken mantığı elden bırakmazsak kaliteli mizah olur diye düşünüyorum. Ama sen yazdıklarımın kusuruna bakmayacaksın, düşüncedir en nihayetinde, kötü bir amacı yoktur :)
Bu arada facebook da ilgi çekemediğin bir konsept, blog sayfasında iş görür mü, onu hiç bilemedim...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yok videoyu daha önceden biliyorum, blog isminin nereden geldiğini de tahmin ettim zaten de sayfanın sloganı biraz saçma geldi bana: Speak Lan Kaptan diyesi gelenlerin mekanı... Hani karnı acıkanlar mekanı için lokantalar vardır ne biliyim babasından kaçak sigara içesi gelenler için tuvalet mekan yapılır vs. Ne biliyim çok ciddiye almamak gerek de, Zeki Kayahan Coşkun'un bir sözü var: Mizah ciddi iştir şakaya gelmez diye... Yani mizah yaparken mantığı elden bırakmazsak kaliteli mizah olur diye düşünüyorum. Ama sen yazdıklarımın kusuruna bakmayacaksın, düşüncedir en nihayetinde, kötü bir amacı yoktur :)
Bu arada facebook da ilgi çekemediğin bir konsept, blog sayfasında iş görür mü, onu hiç bilemedim...
Facebookta hangi türde sayfa açarsam açıyım ilgi görmüyor bunu kesin olarak biliyorum:DFacebook'ta yürütemezdim.Kendimi bildiğim için.
Slogan dersen değiştirdim.Aceleyle yazdım zaten o kadar olurdu:)
Birde sayfada bağlı kalacağıma kendi blogum olur daha iyi dedim.Hem her ayarı bana bağlı.Öyle herkese beğendirme gibi bir zorunluluğum ve buna benzer daha bir çok pozitif sebepler yüzünden blogu tercih ettim.Kısaca memnunum blogdan.Bir kaç ay sonra her şey yerli yerine oturur İnşallah.

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sitenin isminin kaynağı güzel olmuş :)

Video'yu önceden izlediğimde gülme krizine girmiştim :D

Tebrikler site için ;)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Birde fontu değiştirsen güzel olur ya da "İ" olan bir font bulmalısın. :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8