Spartacus: War Of The Damned Final

Bu konuyu okuyanlar

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
492
Puanları
83
SPARTACUS: WAR OF THE DAMNED
Dizinin Final Sezonu Olacak

Spartacus-Blood-and-Sand-798290.jpg


Spartacus dizisinin üç sezonu da kılıçlar, sandaletler, seks ve kanla doluydu. Üç sezon da farklı dönemleri yansıtıyordu. Ancak Starz’ın yaptığı son açıklamaya göre bu popüler dizi sona eriyor. Starz dizinin 2013’te yayınlanacak Spartacus: War of the Damned isimli sezonla sona ereceğini açıkladı.

Gelecek sezonun çekimleri Yeni Zelanda’da devam ediyor. Spartacus: War of the Damned’da Spartacus rolünde yine Liam McIntyre, Crixus rolünde Manu Bennett,Gannicus rolünde Dustin Clare var. Gelecek sezonda Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) and Ellen Hollman (Saxa) da yine dizide rol alacak.
Dizinin final sezonunun hikayesi Romalı komutan Gaius Claudius Glaber’ın yenilgisinden sonrasıyla devam edecek. Spartacus ve adamları Vesuvius Savaşı’ndan sonra Romalılara karşı büyük zaferler kazandılar. Bu zaferler sadeceSpartacus efsanesini yüceltmekle kalmadı aynı zamanda ayaklanan köle sayısını 30,000’in üzerine çıkardı. Roma Spartacus’ün başlattığı tehdit yüzünden korkudan titremeye devam edecek.

Spartacus dizisinin yeni sezonu Ocak 2013’te başlayacak. Yeni sezonda yeni oyuncular ve yeni karakterler de olacak: Todd Lasance’ı Gaius Julius Caesar, Simon Merrells’i Marcus Crassus ve Anna Hutchison’ı Laeta rolünde izleyeceğiz.
Eminim Spartacus’ün sonlanmasına üzülecek birçok seyirci vardır. Ama şunu da unutmamak gerekir ki bir dizinin zamanı geldiğinde sona ermesi yani tadında bırakması aniden iptal edilmesinden çok daha iyidir.

[SUP]kaynak[/SUP]
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Spartacus-War-of-the-Damned-son-sezon.png


Dahada uzatamazlardı zaten konuyu :)
 

Max2Life

Asistan
Katılım
31 Ağustos 2011
Mesajlar
487
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Aslında son sezona Survivor "Camoka Hasan" da yakışırdı hani :=)
 

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
492
Puanları
83
dark uzasa da izlettirirdi , ancak zıvanadan çıkardı. :) bekliyorum merakla aylar var daha
 
K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
zamanın köleliğini güzel ve fantastik şekilde anlattı hayata dair bazen ümitsiz bazen güçlü mesajlar verdi güzel diziydi eminim yıllarca tekrarını izlerim
 

Cyavuzyilmaz

Öğrenci
Katılım
30 Temmuz 2012
Mesajlar
90
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Dizinin birinci sezonunu tek geçerim arkadaş. Yani ne yapsalarda birinciyi yakalayamazlar gibi geliyor.
 

thepolice2

Doçent
Katılım
8 Ocak 2011
Mesajlar
875
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Kimileri diziyi fazla seks öğeleri içerdiği için eleştiriyor ama o yıllarda insanlar öyle yaşıyorlardı. Savaş denince akla ilk gelen efektlerden biride kandır ki bu da Spartacus de gayet iyi işlenmiş. Her bölümünü yayınlandığı gün izliyorum.
 

Son mesajlar

Üst