Spam emaillere karşı en iyi koruma-Geçici email

Bu konuyu okuyanlar

gokhans19

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2007
Mesajlar
1,632
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
logoa.gif


İnternette biçok site veya forumda hemen hergün geziniyoruz.Bunların çoğunada çoğu zaman bir iki önemli şeye bakabilmek için boşuna üye oluyoruz alacağımızı aldıktan sonrada o siteye artık uğramıyoruz.Ama artık yaygınlaşan bazı mail programları ile veya site sahiplerinin emaillerinizi para karşılığı reklamcılara satması sayesinde sizinde posta kutunuz spamlardan geçilmez oluyor ki benim heryere üye olduğum gmail adresime günde 25-30 spam rahatlıkla geliyor ve bende sizler gibi artık spamları silmekten bıktım ama onlar gelmekten bıkmadılar..

Bu durumda imdadımıza http://2prong.com yetişiyor.Bu linke tıkladığınızda açılan sayfanın sağ üstünde bi email adresi göreceksiniz.Bu email adresi sizin geçici mail adresiniz.Bi arkadaşa bakıp çıkılan sitelerde bu adres sizin damınız olacak.. Üye olurken bu sitenin sağ üstündeki mail adresiyle üye oluyorsunuz aktivasyon vs. maili oraya geliyor aktivasyon yapmadan o sayfayı kapatmamaya dikkat edin.Aktivasyon yaptıktan sonra o sayfayı kapatın gitsin artık spam derdi yok.

Buyrun adres: http://2prong.com

Kaynak: http://geccetr.blogspot.com/2007/08/spam-emaillere-kar-en-iyi-koruma-geici.html
 

gokhans19

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2007
Mesajlar
1,632
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Hoş geldin emre ben gökhan blogdan.. gökhan...
 

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
okul malimi haftada bir açıyorum 15 ila 45 arası spam geliyor hatta 2005 2003 yılından bile mail geliyor. güzel bir fikri olan var mı?
 

Turab Garip

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Aynı hizmeti Yahoo Mail'den de alabilirsiniz. Hem de yeni adres almadan. Yahoo seçeneklerine girince, bir adrese bağlı onlarca yeni adres yaratabileceğinizi göreceksiniz.

Şöyle ki;
Diyelim ki [email protected] diye bir adresiniz var. Ve diyelim ki SDN'de tüm üyeler birbirlerinin e-posta adreslerini görebiliyor. Siz de buraya üye olacaksınız. Ama diğer üyelerin spam göndermesinden korktuğunuz için SDN üyeliği için yeni bir adres kayıt ediyorsunuz. Örneğin [email protected]. Ama bu yeni adres yeni bir e-posta hesabı olmuyor. Bilakis, normal e-posta hesabınıza bağlı bir kısayol (alias) oluyor. O yeni adresi ([email protected]) kullanarak SDN'ye üye oluyorsunuz. Böylece SDN'den gönderilen tüm mesajlar sizin orijinal hesabınıza yani [email protected] adresine gidiyor. Ama başka her kim [email protected] adresine e-posta gönderirse, o e-postalar doğrudan yok ediliyor. Çünkü bu adresi sadece SDN'ye verdiniz ve dolayısıyla sadece SDN'den mesaj kabul edecektir.
 
Üst