Space Soldiers Major'a Giden Yolda Nerde?

Bu konuyu okuyanlar

GoByMe

Asistan
Katılım
4 Şubat 2013
Mesajlar
345
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Yaş
25
Arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun :D İlk yazıyı paylaşmak istedim. Mümkün olduğunca sık benzeri yazılar paylaşmaya çalışacağım. Hepinize iyi forumlar...

Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere Space Soldiers'in en yakın major turnuva olan "ESL ONE Cologne 2016"ya katılması için hangi aşamaları geçmeli, kimlerle maç yapacak, ne zaman maç yapacak vs. konuları hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

g8ELr5.png

SS bildiğiniz gibi ülkemizi uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil ediyor. Gerek oyuncuları gerekse takım CS:GO severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hal böyle olunca da SS'in bazı turnuvalar için elemelere girmeyip, invite (davet) alması kaçınılmaz oluyor.

Peki ama SS'in Cologne'e giden yolundaki engeller neler?

İlk engel, davet aldığımız Avrupa Minor Kapalı Elemeleri #2. Bu elemelerin ilki önceki hafta yapılmıştı. SS ilk turnuvada oynamadı (sebebi muhtemelen Xantares'in htc'nin düzenlediği 1v1 turnuvasında olması). Diğer temsilcilerimiz SuperMassive ve Deathtrap ise güzel seriler yakalamasına rağmen Açık Elemelerde son 8 takıma ulaşmayı başaramadı.

#1 Elemelerinde, Invite (Davet) alan takımlar:

-Dignitas
-HellRaisers
-Godsent
-Team AGG
-SK Gaming
-E-Frag Esports
-CSGL
-Team Preparation

#1 Elemelerinde, Açık Elemelerden gelen takımlar:

-ESCAPE Gaming
-CPH Wolves
-NerdRage
-Metapods
-Deadweight
-ENCE eSports
-Red Instinct
-n0_0rg

Bu 16 takımın yaptığı maçlar sonucu 4 takım , 14 Mayıs'ta düzenlenecek Dreamhack Tours Lan Turnuvasına girmeye hak kazanacaktı. Dignitas, SK Gaming, HellRaisers ve CSGL takımları bu 4 takım arasına girerek Lan Game için biletlerini aldı. 50.000$ Ödülün yanı sıra birinci ve ikinci olan takımların Major'a giden yoldaki son engele yani Ana Elemelere girmeye hak kazanacağı turnuvada yer alacak diğer 4 takım ise bu haftasonu oynanacak #2 Elemeleri sonucu belirlenecek. Gelin ona da bir göz atalım.

#2 Elemelerinde, Invite (Davet) alan takımlar:

-ENCE eSports
-Escape Gaming
-Godsent
-Team AGG
-CPH Wolves
-E-Frag Esports
-NerdRage
-Space Soldiers

#2 Elemelerinde, Açık Elemelerden gelen takımlar:


-TBD
-TBD
-TBD
-TBD
-TBD
-TBD
-TBD
-TBD

(Açık Elemeler 29 Nisan Cumartesi günü oynanacak maçlar sonucu belirlenecek)

Burdaki 16 takımla maç yapacak olan SS son 4 takıma kalması halinde Dreamhack Tours 2016 Lan Game'e gitmeye hak kazanacak. Orda 4'er takımlı 2 grup oluşturulacak ve her gruptan iki takım yarı finale çıkabilecek. Finale adını yazdıran iki takım ESL One Cologne 2016 Ana Elemelerine girebilecek. Ayrıca turnuvanın ödül havuzu da şu şekilde:

#1 = 30.000$
#2 = 15.000$
#3 = 2.500$
#4 = 2.500$

Evet gördüğünüz gibi Major'a gitmek öyle kolay değil arkadaşlar buraları tek tek geçtikten sonra şimdi ise sırada ESL One Cologne 2016 Ana Elemeleri var. Peki bu elemeler nasıl olacak?

ESL, Major Elemelerini dünya genelinde 4 bölgede değerlendirecek. İlki bizim oynadığımız Avrupa Bölgesi, ikinci CIS, üçüncüsü Amerika ve sonuncusu ise Asya bölgesi. (CIS bölgesi, Rusya Fedarasyonundan ayrılan bağımsız devletler). Her bir bölgeden 2 takımın geleceği ve bir önceki Major Turnuva olan MLG Colombus 2016'da gruplardan çıkmayı başaramayan 8 takım mücadele edecek. Burdaki 16 takım arasından da 8 tanesi Temmuz ayında düzenlenecek 1.000.000$ ödüllü turnuvaya girmeye hak kazanacak.

Ana elemelerde oynayacak 8 takım (MLG Colombus'ta gruplardan çıkamayanlar) :

- EnVyUs
- Splyce
- FaZe Clan
- Gambit Gaming
- G2 Esports
- FlipSid3 Tactics
- mouzesports
- Cloud9

6Pd6vl.jpg

Pazar günü oynanacak Kapalı Elemelerde oynayacak takımımız Space Soldiers'a ve Açık Elemelerde tekrar şansını deneyecek olan SuperMassive ve Deathtrap takımlarına başarılar diliyorum..

Yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar. Benzeri açıklama yazılarını bol bol yazmaya çalışacağım.
Düşünce ve sorularınızı yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

İyi Forumlar :D
 

GoByMe

Asistan
Katılım
4 Şubat 2013
Mesajlar
345
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Yaş
25
Açık Elemeler #2'den Kapalı Elemelerde oynamaya hak kazanan takımlar:
Epsilon
RCTIC
visomvet
GameAgents
Orbit
Penta
Desperados
Millenium
 

Benzer konular

Üst