Merhaba hani sitelerde üye olurken Vb işlemlerde diyoruz sözleşmeyi okudum ve kabul ediyorum aklıma şu geldi bilinmeyen sitelere üye olurken sözleşmeyi okudum ve kabul ediyoruma basarsak kötü bir şey olma ihtimali var mı
Ben küçükken böyle garip sitelere bilmeden kabul ettiğim bir sürü sözleşme vardır muhtemelen inş bi şey olmazPek bilinmedik sitelere kayıt olup böyle birşey yapmanızı tavsiye etmem fakat bilindik sitelerde problem olacağını zannetmiyorum hepsiburada trendyol gibi sitelere üyeyim herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Herhangi bir kredi kartı bilgisi gibi yada herhangi birşey satın almadıysanız olacağını zannetmiyorum. Benimde bir sürü sitede kayıdım var fakat herhangi birşey olmadı içinizi ferah tutun. Kart bilgisi gibi önemli bilgiler girmediyseniz T.C Kimlik bilgisi gibi birşey olmaz.Ben küçükken böyle garip sitelere bilmeden kabul ettiğim bir sürü sözleşme vardır muhtemelen inş bi şey olmaz
Böyle bilgileri zaten vermem ama mesela sözleşme de şu yazsa mal varlığınızın hepsini bize vereceksiniz dese sözleşmede ve ben de bunu okumadan kabul etsem bu olabilir miHerhangi bir kredi kartı bilgisi gibi yada herhangi birşey satın almadıysanız olacağını zannetmiyorum. Benimde bir sürü sitede kayıdım var fakat herhangi birşey olmadı içinizi ferah tutun. Kart bilgisi gibi önemli bilgiler girmediyseniz T.C Kimlik bilgisi gibi birşey olmaz.
Böyle birşey yazacağını zannetmiyorum zaten sanal olduğu için kimin adına sözleşme yapıldığı bile belirsiz olur sonuçta ellerinde herhangi bir T.C Kimlik bilgisi yok.Böyle bilgileri zaten vermem ama mesela sözleşme de şu yazsa mal varlığınızın hepsini bize vereceksiniz dese sözleşmede ve ben de bunu okumadan kabul etsem bu olabilir mi
Ama yine de şöyle bir şey olsa mesela sözleşmede verilerinizin üçüncü şahıslarla paylaşılmasını kabul ediyorsunuz dese sıkıntı oluşurBöyle birşey yazacağını zannetmiyorum zaten sanal olduğu için kimin adına sözleşme yapıldığı bile belirsiz olur sonuçta ellerinde herhangi bir T.C Kimlik bilgisi yok.
Evet ama çok uzunlar insan okumaya üşeniyor ama dediğim gibi sözleşmede okumadığım bazı maddeler benim başıma iş açabilir mi ve davalık olsak davayı kim kazanırdıArkadaşların dediği gibi senin onayladığını ispat edecek bir durum yoksa e-imza, tc kimlik vs. bir sorun olmaz fakat yine de okumadan kabul etmemek lazım hangi site olursa olsun.
Açmaz orda en fazla lisansli yazılımsa korsana karşıt maddeler vardır.Evet ama çok uzunlar insan okumaya üşeniyor ama dediğim gibi sözleşmede okumadığım bazı maddeler benim başıma iş açabilir mi ve davalık olsak davayı kim kazanırdı
Peki dava açsam kim kazanırdıAçmaz orda en fazla lisansli yazılımsa korsana karşıt maddeler vardır.
Bu kadar kafayı takmaya gerek yok. Hangi sitelere girdinde dava açılmasını bekliyorsun?Peki dava açsam kim kazanırdı
Mesela bir siteye üye olmam lazım ama çok bilinmeyen bir site ve üye olurken sözleşmeyi okudum ve kabul ediyorum kutucuğuna bastım ve maddeleri okumadım eğer maddelerde şu yazıyor kazandığınız gelirin yarısını firmamıza vereceksiniz dese ne yapabilirim ki şikayet de edememBu kadar kafayı takmaya gerek yok. Hangi sitelere girdinde dava açılmasını bekliyorsun?
Anonimsin Dedik ya.Mesela bir siteye üye olmam lazım ama çok bilinmeyen bir site ve üye olurken sözleşmeyi okudum ve kabul ediyorum kutucuğuna bastım ve maddeleri okumadım eğer maddelerde şu yazıyor kazandığınız gelirin yarısını firmamıza vereceksiniz dese ne yapabilirim ki şikayet de edemem
Ben küçükken böyle garip sitelere bilmeden kabul ettiğim bir sürü sözleşme vardır muhtemelen inş bi şey olmaz
Maddelere aykırı bir şey yapmadıysan dava açarlarsa direk düşer zaten ama aykırı bir şey varsa eğer ve karşı taraf senin yaptığını ispatlıyabiliyorsa kabul ettiğin için onlar kazanırlar. Aykırı bir şey yapmadıysan kafan rahat olsun, zaten bilgilerimi paylaşmadım diyorsun bir de o yüzden ispatlama oranları çok düşük.Evet ama çok uzunlar insan okumaya üşeniyor ama dediğim gibi sözleşmede okumadığım bazı maddeler benim başıma iş açabilir mi ve davalık olsak davayı kim kazanırdı
IP, Internet Protocol Adresi, Kullanıcıların Bulundukları Ağdan Yaşadıkları Şehire Kadar Her Türlü Bilgiyi İçinde BarındırırMaddelere aykırı bir şey yapmadıysan dava açarlarsa direk düşer zaten ama aykırı bir şey varsa eğer ve karşı taraf senin yaptığını ispatlıyabiliyorsa kabul ettiğin için onlar kazanırlar. Aykırı bir şey yapmadıysan kafan rahat olsun, zaten bilgilerimi paylaşmadım diyorsun bir de o yüzden ispatlama oranları çok düşük.
E tamam ama ip adresim varMaddelere aykırı bir şey yapmadıysan dava açarlarsa direk düşer zaten ama aykırı bir şey varsa eğer ve karşı taraf senin yaptığını ispatlıyabiliyorsa kabul ettiğin için onlar kazanırlar. Aykırı bir şey yapmadıysan kafan rahat olsun, zaten bilgilerimi paylaşmadım diyorsun bir de o yüzden ispatlama oranları çok düşük.
IP, Internet Protocol Adresi, Kullanıcıların Bulundukları Ağdan Yaşadıkları Şehire Kadar Her Türlü Bilgiyi İçinde Barındırır
eeeeeeeee yani aypisi olduğ için ispatlarlar
sözleşme bypass'ı üretirizForumlarda vs neredeyse her yerde anonimsin senin olduğunu kanıtlayacak birşey olmadığı için problem olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse zaten öyle bir madde koymaz koysa bile her yere haberi yayılır üye olmayın diye.
O ne demek...........
sözleşme bypass'ı üretiriz![]()