Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hay ben böyle öğretmenlere.içim dışım ödev oldu...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
uff ya biri bana bu makaleyi çevirip özetlesin :*

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
kahretsin yaa bu kadar zeki olmak zorundamıyımm

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Saçımı sakalıma karışıncaya, sakalımı'da saçıma karışıncaya kadar uzatıcam ohhbee rahatladım :D :D

speedfreak

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yarın yine okul var. Sabah erken kalkmam gerek ;(. Zor oluyo yaa

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
offfff bizim iftara az kaldı ben kaçar size ii beklemler :D

princess89

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uff ya |) butun gun sırkette kral fm'i dınlemekten gına geldı :@

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Arkadaş sabah sabah .ötünü yırttın hamsi, hamsi diye tamam ekmek parası kazanıyorsun da sayende uykumdan oldum :@

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ne kadar kıskanç insan varmışşş :O

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
yine kaçıyo bendenn:Sgaliba yine sewiyoo beniiiiiii

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Yahu millet müslümanım ayağına neden bayram namazına gider anlamış değilim !!

Not: müslümanlıkla ilgili hiç bi vazifesini yerine getirmez ama bayram namazına gider gitmeyenede müslüman değilmisin sen diyede sorar bu enteresan şahıslar..

Sürü pisikolojisi işte ne olacak!!

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yaww herkes namaza gidiyo,müslümanlık için olmasa dahi(misal),orda bi birlik bi bütünlük sergiliyolar,tamam bazısıda enteresan şahıslar,gitmeyene niye gitmiyosun,sen müslüman deilmisin diyor,aslında asıl müslüman olmayanlar kendileri,böle kendini bilmezlerde var,ne yazıkki,din anlatıpta kibirlenmek denir buna,onlarıda müslümandan sayanları anlamıyorum

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Bu aşkam ayakkabı dünyası 3 kasada ki sevgili kasiyer kızımız uçmuş..

Kasaya gittim papuçlarımın ücretini ödemeye kasiyer hanım ; kimliğinizi göreyim dedi bende bunun üzerine dedim şifre kilmik yerine geçmiyor muydu? efendim kartınız şifre sormadı dedi bende peki dedim imzaladım sonra bey efendi o değil diğerini imzalayacaktınız dedi başka slip yoktu ortada bende hangisini dedim nerde o dedi ne dedim slip dedi sadece bu vardı dedim hayır bi tane daha vardı ve siz onu cebinize koydunuz dedi haydaa çektim uzunca ortada başka slip yoktu ve ben cebime hiç bişi koymadım galiba siz hayal kuruyorsunuz dedim sorunluydu kız kanımca ama sinir oldum öle söleyince cebine koydun felan amonyakmıdır nedir ayıptır sölemesi acaip hokkabazlıklar yaparım donunu çıkarırım cebime koyarım uyursun diyecektim boışver dedim şimdi bana tecavüz etti diye bağırır bu kız bende altta kalmazdım hani meni hani nerde derdim hay allahım tövbe yaresul allaaaahhh :D

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
warkortali dedi ki:
Bu aşkam ayakkabı dünyası 3 kasada ki sevgili kasiyer kızımız uçmuş..

Kasaya gittim papuçlarımın ücretini ödemeye kasiyer hanım ; kimliğinizi göreyim dedi bende bunun üzerine dedim şifre kilmik yerine geçmiyor muydu? efendim kartınız şifre sormadı dedi bende peki dedim imzaladım sonra bey efendi o değil diğerini imzalayacaktınız dedi başka slip yoktu ortada bende hangisini dedim nerde o dedi ne dedim slip dedi sadece bu vardı dedim hayır bi tane daha vardı ve siz onu cebinize koydunuz dedi haydaa çektim uzunca ortada başka slip yoktu ve ben cebime hiç bişi koymadım galiba siz hayal kuruyorsunuz dedim sorunluydu kız kanımca ama sinir oldum öle söleyince cebine koydun felan amonyakmıdır nedir ayıptır sölemesi acaip hokkabazlıklar yaparım donunu çıkarırım cebime koyarım uyursun diyecektim boışver dedim şimdi bana tecavüz etti diye bağırır bu kız bende altta kalmazdım hani meni hani nerde derdim hay allahım tövbe yaresul allaaaahhh :D
tamam dostum gecti o kız artık sana bagırmayacak ben burdayım kardesim merak etme simdi kımıldamadan slipi bana ver ve yavas hareketlerle kollarını basının ustune koy tamammı dostum hey man...ehehehe

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yahu sen iyi ol yeterkiiiii :) ^^ (Yemişim biskrem darkı :D )

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
ya! defolsunlar gitsinler! :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...