kim söyle okul çıkışı adam toplıyıp geliyim alicia ya yamuk yapan banada yapmış sayılır söyle ablamalicia dedi ki:benden nefret edne biri var :S
yarın bitti bilalicia dedi ki:
güzelmişwarkortali dedi ki:Saçımı sakalıma karışıncaya, sakalımı'da saçıma karışıncaya kadar uzatıcam ohhbee rahatladım
ay evetacı_gerçek dedi ki:acıktımmm uleen(dicem ama aklıma afrikalılar geliyo )
tamam dostum gecti o kız artık sana bagırmayacak ben burdayım kardesim merak etme simdi kımıldamadan slipi bana ver ve yavas hareketlerle kollarını basının ustune koy tamammı dostum hey man...ehehehewarkortali dedi ki:Bu aşkam ayakkabı dünyası 3 kasada ki sevgili kasiyer kızımız uçmuş..
Kasaya gittim papuçlarımın ücretini ödemeye kasiyer hanım ; kimliğinizi göreyim dedi bende bunun üzerine dedim şifre kilmik yerine geçmiyor muydu? efendim kartınız şifre sormadı dedi bende peki dedim imzaladım sonra bey efendi o değil diğerini imzalayacaktınız dedi başka slip yoktu ortada bende hangisini dedim nerde o dedi ne dedim slip dedi sadece bu vardı dedim hayır bi tane daha vardı ve siz onu cebinize koydunuz dedi haydaa çektim uzunca ortada başka slip yoktu ve ben cebime hiç bişi koymadım galiba siz hayal kuruyorsunuz dedim sorunluydu kız kanımca ama sinir oldum öle söleyince cebine koydun felan amonyakmıdır nedir ayıptır sölemesi acaip hokkabazlıklar yaparım donunu çıkarırım cebime koyarım uyursun diyecektim boışver dedim şimdi bana tecavüz etti diye bağırır bu kız bende altta kalmazdım hani meni hani nerde derdim hay allahım tövbe yaresul allaaaahhh