Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Şu saniyeler duyduğum ses için ve anlamayı nasip ettiği için Allah'a şükürler olsun.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Eminönü'ne bayılıyorum ya.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aşk çok güzel ama bişey can yakıyor:)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Bu Tıpçıların mizahh anlayışı yok muu bitiriyo benii:mad:

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
dün akşam namazında camiye gitmek nasip oldu.Yanıma özürlü olduğunu düşündüğüm bir adam durdu ve biraz büyük ve ani hareketlerle namazı kıldı,sürekli dışından ve zor bir şekilde okuyordu sureleri.Sonra namaz bitti ve duaya geçtik,açtık ellerimizi ve herkes arzuhal etti ve istedi yüce ALLAH tan.Yanımdaki adam ise sadece ve sadece ''Allahı ım Rabbim sana hamd olsun,Allah ım Rabbim sana şükürler olsun'' diye tekrar tekrar dua etti ta ki hoca kur-an okumaya başlayana dek,amin dedi ve yüzüne sürdü ellerini.

Gözlerim doldu,nelere sahibiz aslında ve ne kadar az şükrediyoruz.Ben duada birşeyler istemeye utandım onunla birlikte amin dedim.

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
dün akşam namazında camiye gitmek nasip oldu.Yanıma özürlü olduğunu düşündüğüm bir adam durdu ve biraz büyük ve ani hareketlerle namazı kıldı,sürekli dışından ve zor bir şekilde okuyordu sureleri.Sonra namaz bitti ve duaya geçtik,açtık ellerimizi ve herkes arzuhal etti ve istedi yüce ALLAH tan.Yanımdaki adam ise sadece ve sadece ''Allahı ım Rabbim sana hamd olsun,Allah ım Rabbim sana şükürler olsun'' diye tekrar tekrar dua etti ta ki hoca kur-an okumaya başlayana dek,amin dedi ve yüzüne sürdü ellerini.

Gözlerim doldu,nelere sahibiz aslında ve ne kadar az şükrediyoruz.Ben duada birşeyler istemeye utandım onunla birlikte amin dedim.
Allah gönül hoşluğu versin.
:( ne anlamsız isteklerimizde var.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Eceline susamış sinek açık olan pencereden vızıldayarak içeri girdi.
Amacı sadece vızıldamak ve 0,02 miligram kan emmek olan sinek
birazdan başına geleceklerin farkında olmadan bilgisayar başında oturan şahsın burnuna kadar sokuldu.
Bilgisayar başındaki şahıs yoğunluğu nedeniyle burnunu bile kaşıyamayacak olması sineğin işine gelmişti.
Ta ki olaya şahsın kedisi müdahale edene kadar :D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
çoğu gereksiz isteğimi hatırlattı bana da :(
biz dilemeden ve istemeden(hani güzelliği yada yakışıklılığıyla böbürlenir ya kimisi sanki kendi alın teri, kazandığı bir hak yada kendi başarısı gibi) neler bahşedilmiş bizeki bunlardan yoksun olan o adam ki kılığı kıyafetide yerinde değildi ve hala bişey istemiyordu

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0

kimmi insan tatminsiz kimi insan aç gözlü kümü ise kör
allah hakkımızda hayırlısıını versin demek bile bazen zo gelip isteklerimiz sıralamaktan cekinmeyiz ama yüce rabbime kulluğa gelince cimrilikten yüzümüz bile kızarmaz
insan iki ayaklı hayvandır diye boşu boşuna dememşler fıtratımıza yaratılışımıza uygun ysayıp ölmeyi diliyorum

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Forum makaleleri son zamanlarda sıkmaya başladı...

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Önce kendime Söyleyebilsem onada söylicem ama

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oh be bıraktım kurtuldum,bi daha kimseyle çıkmıycam

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Acının insana kattığı değeri bilirim, küsemem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...