- Reaksiyon puanı
- 630
Aşk ne güzel bişey..

Allah gönül hoşluğu versin.dün akşam namazında camiye gitmek nasip oldu.Yanıma özürlü olduğunu düşündüğüm bir adam durdu ve biraz büyük ve ani hareketlerle namazı kıldı,sürekli dışından ve zor bir şekilde okuyordu sureleri.Sonra namaz bitti ve duaya geçtik,açtık ellerimizi ve herkes arzuhal etti ve istedi yüce ALLAH tan.Yanımdaki adam ise sadece ve sadece ''Allahı ım Rabbim sana hamd olsun,Allah ım Rabbim sana şükürler olsun'' diye tekrar tekrar dua etti ta ki hoca kur-an okumaya başlayana dek,amin dedi ve yüzüne sürdü ellerini.
Gözlerim doldu,nelere sahibiz aslında ve ne kadar az şükrediyoruz.Ben duada birşeyler istemeye utandım onunla birlikte amin dedim.
benim hissettiğim utançtı o andaAllah gönül hoşluğu versin.
ne anlamsız isteklerimizde var.
benim hissettiğim utançtı o anda
biz dilemeden ve istemeden(hani güzelliği yada yakışıklılığıyla böbürlenir ya kimisi sanki kendi alın teri, kazandığı bir hak yada kendi başarısı gibi) neler bahşedilmiş bizeki bunlardan yoksun olan o adam ki kılığı kıyafetide yerinde değildi ve hala bişey istemiyorduçoğu gereksiz isteğimi hatırlattı bana da![]()
kimmi insan tatminsiz kimi insan aç gözlü kümü ise kördün akşam namazında camiye gitmek nasip oldu.Yanıma özürlü olduğunu düşündüğüm bir adam durdu ve biraz büyük ve ani hareketlerle namazı kıldı,sürekli dışından ve zor bir şekilde okuyordu sureleri.Sonra namaz bitti ve duaya geçtik,açtık ellerimizi ve herkes arzuhal etti ve istedi yüce ALLAH tan.Yanımdaki adam ise sadece ve sadece ''Allahı ım Rabbim sana hamd olsun,Allah ım Rabbim sana şükürler olsun'' diye tekrar tekrar dua etti ta ki hoca kur-an okumaya başlayana dek,amin dedi ve yüzüne sürdü ellerini.
Gözlerim doldu,nelere sahibiz aslında ve ne kadar az şükrediyoruz.Ben duada birşeyler istemeye utandım onunla birlikte amin dedim.
evet aynen öyle benim durumumun aynısıÖnce kendime Söyleyebilsem onada söylicem ama
:crying:evet aynen öyle benim durumumun aynısı