Aldırma deli gönlüm, giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver!!!ağlıcammm
Şuan saat 22.27 ben mesajı yazana kadar 22.37 falan olur heralde. Yarın, anlaştığmız evsahibiyle kontratı yapmaya gidicem. Evi tutacağım diğer arkadaslarda elektrik, internet , su falan bunlarla uğraşıcaklar(ilk kez, bir üniversite öğrencisi olarak eve çıkıcam bu arada) Yarın annem sabahtan hastaneye gitcek ordan çıkıp kontrat için gerekli belgeyi alıp bana fakslıcak sonra hesabıma bi miktar para yatırcak ben o parayla evsahibine gitcem. Pürüz çıkmazsa kontratı yapıcaz. Ama henüz staj işimde var ve hiçbiryer ayarlayamadım tanıdığımda yok(Aslında bir tanıdık vardı ayarlıcaktı malesef pürüz çıkmış olmadı). Bunlarında üstüne işlerim hemen yarın yada öbür gün bitsede dönüş için bilette alamıyorum işlerin hepsi muallak olduğundan. Hem işler olsada en erken 2 gün sonrasına yer bulabilicem(Ev uzak[12 saat] ve çok şehre uğruyo).Lütfen şans dileyin... Ohhhhh beeeeee.
Çok sağol. Bu arada arkadaşlarla aramızda kira ve aidat için para topladık ortaklaşa. Ama o aldı bu verdi o otuz benimdi yirmi nerde lan 33 değil 35 salak derken en sonunda eşit olarka parayı topladık ama benim 10 lirada güme gitti. Eşit olması için topluyoruz bölüyoruz hesaplıyoruz sonuç aynı sanki dışardan biri aldı. Nerde bu 10 lira ya...?ALLAH yardımcın olsun![]()