Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hey Allahım:) Doğru söylüyorsun, asker uğurlarlar havai fişek, düğün olur havai fişek, sünnet desen aynı:)
Bu saatte canları sıkılmış, atraksiyon olsun diye atmışlardır:D

sansür

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nedir bu bizim milletdeki futbol takımı sevdası kendi desteklediği takın için utanmasa karşındaki adamı öldürücek :S

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hastalıklardan,zararlılardan aslında Latince'den nefret ediyorum

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Sago sende olmasan kimi dinleyeceğiz yahu :)

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ayy içim sıkıldı evin içinde ama napiiimmm dışarı mı çıksammm az hava alsam

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gez dolaş tabi şöyle Trabzon sahillerinde filan. İçin açılır. ;)

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarınn ya hiç gelmesin ydada gelirse fizikçi sana 100 verdim diyip beni sınava almasın yada ben bu konuları anlamamaktan vazgeçebilimm
(!!!!ne olur sonuncu olsaaaaa!!!!!!)

serbay67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan saat 22.27 ben mesajı yazana kadar 22.37 falan olur heralde. Yarın, anlaştığmız evsahibiyle kontratı yapmaya gidicem. Evi tutacağım diğer arkadaslarda elektrik, internet , su falan bunlarla uğraşıcaklar(ilk kez, bir üniversite öğrencisi olarak eve çıkıcam bu arada) Yarın annem sabahtan hastaneye gitcek ordan çıkıp kontrat için gerekli belgeyi alıp bana fakslıcak sonra hesabıma bi miktar para yatırcak ben o parayla evsahibine gitcem. Pürüz çıkmazsa kontratı yapıcaz. Ama henüz staj işimde var ve hiçbiryer ayarlayamadım tanıdığımda yok(Aslında bir tanıdık vardı ayarlıcaktı malesef pürüz çıkmış olmadı). Bunlarında üstüne işlerim hemen yarın yada öbür gün bitsede dönüş için bilette alamıyorum işlerin hepsi muallak olduğundan. Hem işler olsada en erken 2 gün sonrasına yer bulabilicem(Ev uzak[12 saat] ve çok şehre uğruyo).Lütfen şans dileyin... Ohhhhh beeeeee.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
15 saattir işteyim yeter be :crying:

cobtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin gibi öss nin .. ...... ...... ... ........ .... ... ..... ......... .....

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şuan saat 22.27 ben mesajı yazana kadar 22.37 falan olur heralde. Yarın, anlaştığmız evsahibiyle kontratı yapmaya gidicem. Evi tutacağım diğer arkadaslarda elektrik, internet , su falan bunlarla uğraşıcaklar(ilk kez, bir üniversite öğrencisi olarak eve çıkıcam bu arada) Yarın annem sabahtan hastaneye gitcek ordan çıkıp kontrat için gerekli belgeyi alıp bana fakslıcak sonra hesabıma bi miktar para yatırcak ben o parayla evsahibine gitcem. Pürüz çıkmazsa kontratı yapıcaz. Ama henüz staj işimde var ve hiçbiryer ayarlayamadım tanıdığımda yok(Aslında bir tanıdık vardı ayarlıcaktı malesef pürüz çıkmış olmadı). Bunlarında üstüne işlerim hemen yarın yada öbür gün bitsede dönüş için bilette alamıyorum işlerin hepsi muallak olduğundan. Hem işler olsada en erken 2 gün sonrasına yer bulabilicem(Ev uzak[12 saat] ve çok şehre uğruyo).Lütfen şans dileyin... Ohhhhh beeeeee.

ALLAH yardımcın olsun :)

serbay67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ALLAH yardımcın olsun :)
Çok sağol. Bu arada arkadaşlarla aramızda kira ve aidat için para topladık ortaklaşa. Ama o aldı bu verdi o otuz benimdi yirmi nerde lan 33 değil 35 salak derken en sonunda eşit olarka parayı topladık ama benim 10 lirada güme gitti. Eşit olması için topluyoruz bölüyoruz hesaplıyoruz sonuç aynı sanki dışardan biri aldı. Nerde bu 10 lira ya...?

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok sıkıcı bir gün üstüne birde sıcaklık eklenince bilmem zaman nasıl geçer:crying:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...